Nabídka práce kuchař/ka pro bufet - Havlíčkův Brod

Nabídka volného pracovního místa na pozici kuchař/ka pro bufet již není aktuální. Volné místo bylo obsazeno uchazečem, či zrušeno zaměstnavatelem. Toto volné pracovní místo bylo v naší nabídce pracovních příležitostí aktuální v období od 20.06.2017 do 02.07.2022. Níže si můžete prohlédnout alternativní nabídky volných pracovních míst od stejného zaměstnavatele, ze stejné lokality, stejného oboru případně s totožnými benefity.

Prohlédněte si obdobné pracovní nabídky

Havlíčkův Brod | Mzda: 19 700 Kč | Osobní kontakt možný po předchozí tel. domluvě.

Havlíčkův Brod | Mzda: 19 700 Kč | zkušenost v asijské (thajské, vietnamské) kuchyni / bistru, výhodou znalost vietnamštiny Osobní kontakt možný každé pondělí v 8-9 hodin.

Havlíčkův Brod | Mzda: 19 700 Kč | - příjemné vystupování, zkušenosti výhodou (zaučíme) - výroba a ruční příprava pizzy (otevřená kuchyň) -v případě spokojenosti a dobrých výsledků…

Další nabídky volných pracovních míst

Užitečné informace k pracovnímu místu

Kuchaři připravují a vaří nejrůznější pokrmy. Jsou zaměstnáni v restauracích, hotelech, nemocnicích a dalších zdravotnických zařízeních, centrálních potravinových provozech, vzdělávacích institucích a dalších zařízeních. Do této skupiny nepatří šéfkuchaři.

Volná pracovní místa Shujie Ye

Popis nabídky volného pracovního místa

Pracovní pozice:
kuchař/ka pro bufet
Odvětví:
Obchod a cestovní ruch
Profesní zařazení:
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost:
Dvousměnný provoz
Mzda:
19 700 Kč
Poznámka k nabídce práce:
K nabízené práci nejsou uvedeny bližší údaje.