Nabídka práce Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov - Tanvald na Jablonecku

Nabídka volného pracovního místa na pozici Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov již není aktuální. Volné místo bylo obsazeno uchazečem, či zrušeno zaměstnavatelem. Toto volné pracovní místo bylo v naší nabídce pracovních příležitostí aktuální v období od 10.06.2021 do 08.09.2022. Níže si můžete prohlédnout alternativní nabídky volných pracovních míst od stejného zaměstnavatele, ze stejné lokality, stejného oboru případně s totožnými benefity.

Prohlédněte si obdobné pracovní nabídky

Jablonec nad Nisou | Mzda: 19 600 Kč | Práce na zakázkách po Libereckém kraji. Kontakt: osobně, e-mailem, telefonicky po-pá 7-17 hod.

Jablonec nad Nisou | Mzda: 19 600 Kč | Pracoviště: Nová Ves ppčk. 1088/3 Kontakt: e-mailem, telefonicky od 8:00 do 14:00 hodin.

Jablonec nad Nisou | Mzda: 19 600 Kč | STAVEBNÍ DĚLNÍK - práce v okrese Jablonec n. N. + služební cesty po ČR Hlásit se telefonicky nebo osobně na adrese Bzí 142

Další volná pracovní místa podle lokality

Další nabídka práce podle oboru

Často poptávaná volná pracovní místa

Užitečné informace k pracovnímu místu

Pomocní pracovníci ve stavebnictví a dělníci pomáhají kvalifikovaným řemeslníkům a vykonávají pracovní činnosti na stavbách a staveništích. Zaměstnávají je stavební firmy, živnostníci a dodavatelé prací a provozovatelé.

Volná pracovní místa MAZEPA Služby s.r.o.

Popis nabídky volného pracovního místa

Pracovní pozice:
Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov
Odvětví:
Stavebnictví
Profesní zařazení:
Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Mzda:
19 600 Kč
Poznámka k nabídce práce:
K nabízené práci nejsou uvedeny bližší údaje.