Nabídka práce uklízeč/ka (pouze pro OZP) - Havlíčkův Brod

Nabídka volného pracovního místa na pozici uklízeč/ka (pouze pro OZP) již není aktuální. Volné místo bylo obsazeno uchazečem, či zrušeno zaměstnavatelem. Toto volné pracovní místo bylo v naší nabídce pracovních příležitostí aktuální v období od 20.05.2022 do 23.06.2022. Níže si můžete prohlédnout alternativní nabídky volných pracovních míst od stejného zaměstnavatele, ze stejné lokality, stejného oboru případně s totožnými benefity.

Prohlédněte si obdobné pracovní nabídky

Havlíčkův Brod | Mzda: 120 Kč | - pomocné práce, úklid, natírání, rovnání dřeva, zametání, běžná údržba budov - prac. doba: 6:00 - 14:30 hod. Osobní kontakt možný po předchozí tel.…

Havlíčkův Brod | Mzda: 120 Kč | úklid na farmách v okrese H.Brod - fyzicky namáhavá práce Osobní kontakt možný každé pondělí v 8-9 hodin na adrese Na Výšině 3245, H.Brod.

Další nabídky volných pracovních míst

Užitečné informace k pracovnímu místu

Uklízeči a pomocníci uklízejí vestibuly, chodby, kanceláře a pokoje v hotelech, motelech, letoviscích, nemocnicích, školách, kancelářských budovách a soukromých rezidencích. Zaměstnávají je hotely, motely, letoviska, rekreační zařízení, nemocnice a další instituce, společnosti spravující budovy, firmy poskytující úklidové služby i soukromé osoby. Uklízeči vykonávají úklidové práce v obytných a institucionálních zařízeních.

Volná pracovní místa CATUS servis, spol. s r.o.

Popis nabídky volného pracovního místa

Pracovní pozice:
uklízeč/ka (pouze pro OZP)
Odvětví:
Služby
Profesní zařazení:
Ostatní uklízeči a pomocníci
Úvazek:
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Počet hodin týdně:
15
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Mzda:
120 Kč
Nabízené benefity
Dovolená navíc celkem 25 dní
Zvláštní prémie roční odměny
Poznámka k nabídce práce:
Výhodou volného místa byla možnost práce na zkrácený úvazek.
K nabízené práci nejsou uvedeny bližší údaje.