Nabídka práce řidič/ka nákladního vozidla - Kyjov na Hodonínsku

Nabídka volného pracovního místa na pozici řidič/ka nákladního vozidla již není aktuální. Volné místo bylo obsazeno uchazečem, či zrušeno zaměstnavatelem. Toto volné pracovní místo bylo v naší nabídce pracovních příležitostí aktuální v období od 23.11.2021 do 11.12.2021. Níže si můžete prohlédnout alternativní nabídky volných pracovních míst od stejného zaměstnavatele, ze stejné lokality, stejného oboru případně s totožnými benefity.

Prohlédněte si obdobné pracovní nabídky

Hodonín | Mzda: 45 000 Kč | Řidičský průkaz sk. C+E. Mzda 40 00 - 45 000 Kč měsíčně čistého. Transport zboží plachtovým návěsem po české republice a kraj Slovenka. Práce od…

Hodonín | Mzda: 45 000 Kč | Řidičský průkaz sk. C+E. Práce na turnusy: 5 dní v práci, 9 dní doma. Práce pondělí - pátek pouze dva týdny v měsící. Mzda 2800 Kč - 3 000 Kč čistého…

Hodonín | Mzda: 45 000 Kč | Vhodné i pro OZZ. Řidič/ka kamionu CZ - Španělsko. Stravné dle zákona + prémie = 60 000 Kč. Možné turnusy, brigáda, nejlépe osobní jednání.

Další nabídky volných pracovních míst

Užitečné informace k pracovnímu místu

Řidiči nákladních automobilů pro přepravu nákladu řídí nákladní automobily nebo tahače s návěsy. Řidiči dálkové nákladní dopravy řídí těžké nákladní automobily na městských, meziměstských, provinčních a mezinárodních trasách, zatímco řidiči kamionů pro krátkou a místní dopravu jezdí na městských a krátkých meziměstských trasách. Jsou zaměstnáni v dopravních, výrobních, distribučních a stěhovacích společnostech a agenturách poskytujících služby v oblasti nákladní dopravy, případně mohou být samostatně výdělečně činní.

Volná pracovní místa AK services, s.r.o.

Popis nabídky volného pracovního místa

Pracovní pozice:
řidič/ka nákladního vozidla
Odvětví:
Doprava
Profesní zařazení:
Řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost:
Pružná pracovní doba
Mzda:
45 000 Kč
Poznámka k nabídce práce:
K nabízené práci nejsou uvedeny bližší údaje.