Nabídka práce Skladník - Jiřice na Pelhřimovsku

Nabídka volného pracovního místa na pozici Skladník již není aktuální. Volné místo bylo obsazeno uchazečem, či zrušeno zaměstnavatelem. Toto volné pracovní místo bylo v naší nabídce pracovních příležitostí aktuální v období od 13.05.2022 do 22.09.2022. Níže si můžete prohlédnout alternativní nabídky volných pracovních míst od stejného zaměstnavatele, ze stejné lokality, stejného oboru případně s totožnými benefity.

Prohlédněte si obdobné pracovní nabídky

Pelhřimov | Mzda: 25 000 Kč | Zajímá Vás práce na skladě v automotive společnosti? Máte platné osvědčení na VZV, popř. máte zájem získat zkušenost v logistice a průkaz získat s…

Pelhřimov | Mzda: 25 000 Kč | Fyzicky náročnější práce - nošení těžkých břemen, není vhodné pro ženy. Práce ve třísměnném provozu.

Pelhřimov | Mzda: 25 000 Kč | Náplň práce: balení hotových výrobků dle pracovních instrukcí, příjem zboží do skladu přes čárový kód, zajištění balení výrobků tak, aby bylo vše na…

Další volná pracovní místa podle lokality

Další nabídka práce podle oboru

Užitečné informace k pracovnímu místu

Skladníci a pracovníci pro manipulaci s materiálem třídí, skladují a vydávají náhradní díly a zásoby pro použití v podniku, ve kterém pracují. Jsou zaměstnáni ve výrobních podnicích, skladech, maloobchodních a velkoobchodních zařízeních, důlních, lesnických a stavebních podnicích, opravnách, nemocnicích a dalších zařízeních.

Volná pracovní místa HOEKO - Automotive s.r.o.

Popis nabídky volného pracovního místa

Pracovní pozice:
Skladník
Odvětví:
Výroba a provoz
Doprava
Obchod a cestovní ruch
Profesní zařazení:
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost:
Třísměnný provoz
Mzda:
25 000 Kč
Nabízené benefity
Jiné výhody stravenkový paušál, placené volno navíc
Poznámka k nabídce práce:
K nabízené práci nejsou uvedeny bližší údaje.