Nabídka práce VÝVOJÁŘ/KA WEBOVÝCH APLIKACÍ FRONTEND - České Budějovice

S novou nabídkou volného pracovního místa VÝVOJÁŘ/KA WEBOVÝCH APLIKACÍ FRONTEND v lokalitě České Budějovice přichází na pracovní trh ke dni 20.02.2024 firma - zaměstnavatel FIEDLER AMS s.r.o. (03155501). Výše nabídnuté mzdy za (40 hod/týdně) je 80 000 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
VÝVOJÁŘ/KA WEBOVÝCH APLIKACÍ FRONTEND
Odvětví:
Informační technologie
Profesní zařazení:
Vývojáři softwaru
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Počet hodin týdně:
40
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Změněno dne:
20.02.2024
Mzda:
40 000 až 80 000 Kč
Poznámka k nabídce práce:
FIEDLER AMS jsou čeští vývojáři a výrobci chytré elektroniky pro vodárenství a ochranu životního prostředí s instalacemi po celém světě. Snažíme se, aby naše práce dávala smysl a řešení pomáhala. Jedná se zejména o kvalitu vody v domácnostech i řekách. Dále se rovněž věnujeme monitoringu velkých vod či období sucha. Hledáme právě Vás, pokud máte nápady a chcete je realizovat, máte chuť pracovat a aktivně se zapojit do chodu firmy.
Co stavíme z technologického hlediska? High available/scalable distribuovaná platforma pro příjem, zpracování, vyhodnocení a vizualizaci dat psaná v Node.js běžící v cloudu s SPA frontendem v Aurelia.js a desktopovým klientem postaveném na Electronu.
Jak pracujeme? Komunikujeme přes RocketChat a pro verzování kódu a issues používáme GitLab. Celý vývoj sedí u jednoho stolu ve velké prostorné kanceláři (s otevíratelnými okny).
Požadavky: SŠ vzdělání, základní zkušenosti s SPA JavaScript frameworky (Angular, React), základní znalost verzovacího systému GIT, schopnost vyvíjet čistý modulární kód, znalost TypeScript, JavaScript, HTML5, CS, Git, komunikativnost a týmová spolupráce, schopnost samostatně řešit svěřené úkoly a vzniklé problémy.
Výhodou: znalost cizího jazyka, vzdělání elektrotechnického směru, znalosti z oblasti komunikace: TCP/IP, HTTP, REST API, WebSockets, zájem o SCADA a PWA.
Náplň práce: tvorba uživatelského rozhraní cloudové aplikace (navrhování, programování a testování), částečně vývoj analytických a technologických řešení, udržujeme pořádek a přehlednost, provádíme code review, chceme mít produkty stabilní- k testování používáme: Unit testy, vizuální testy (Cypress), nechceme dělat stejné věci stále dokola- automatizujeme s GitLab CI a dalšími nástroji, o našich produktech chceme vědět- pro monitoring používáme Prometheus a logy sledujeme v Graylogu.
Nabízíme: zajímavé finanční ohodnocení, pracovní prostředí podporující váš osobní růst, přátelský tým, práci na zajímavých projektech, firemní benefity (notebook, telefon), tvůrčí vědecké prostředí.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele na e-mail jobs@fiedler.company.

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
66889605
Zaměstnavatel:
FIEDLER AMS s.r.o. (03155501)
Kde budete pracovat:
FIEDLER AMS s.r.o.
Kontaktní údaje:
Tel.: 386 358 274
E-mail: jobs@fiedler.company

Další nabídky volných pracovních míst

Užitečné informace k pracovnímu místu

Vývojáři softwaru a programátoři navrhují, píší a testují kód nových systémů a softwaru, aby zajistili efektivitu. Vytvářejí základy pro funkční systémy a spouštějí diagnostické programy k ověření efektivity. Jsou zaměstnáni ve firmách zabývajících se vývojem počítačového softwaru, počítačových a videoherních aplikací, v poradenských firmách v oblasti informačních technologií a v útvarech informačních technologií v soukromém i veřejném sektoru.