Nabídka práce Asistent/ka pedagoga - Chlumec na Ústecku

Nabídka volného pracovního místa na pozici Asistent/ka pedagoga již není aktuální. Volné místo bylo obsazeno uchazečem, či zrušeno zaměstnavatelem. Toto volné pracovní místo bylo v naší nabídce pracovních příležitostí aktuální v období od 10.03.2023 do 01.05.2023. Níže si můžete prohlédnout alternativní nabídky volných pracovních míst od stejného zaměstnavatele, ze stejné lokality, stejného oboru případně s totožnými benefity.

Prohlédněte si obdobné pracovní nabídky

Ústí nad Labem | Mzda: 28 000 Kč | Požadavky: - SŠ vzdělání pedagogického směru (maturita) - kurz asistenta pedagoga - znalost běžných PC programů - týmová spolupráce - cílevědomost,…

Další nabídky volných pracovních míst

Užitečné informace k pracovnímu místu

Asistent pedagoga, běžně známý také jako pomocník učitele, poskytuje podporu vedoucímu učiteli ve třídě a umožňuje mu věnovat více času výuce ve třídě. Povinnosti asistenta pedagoga jsou jak administrativní, tak výukové. Asistent pedagoga je podřízen vedoucímu učiteli a jeho úkolem je pomáhat vedoucímu učiteli s hladkým průběhem výuky tím, že na jeho pokyn přebírá běžné úkoly ve třídě. Mezi každodenní povinnosti asistenta pedagoga patří vykonávání administrativních prací, jako je zapisování docházky, hodnocení testů a domácích úkolů a další úkoly spojené s vedením záznamů a výukou. Pomáhá dohlížet na chování žáků ve třídě, na chodbách, v jídelně, na hřišti a na školních výletech. Běžně také poskytují další pomoc při výuce studentům se speciálními potřebami a studentům, kteří potřebují další pomoc při plnění úkolů ve třídě.

Volná pracovní místa Mateřská škola Pod Horkou, Muchova 223, Chlumec - příspěvková organizace

Popis nabídky volného pracovního místa

Pracovní pozice:
Asistent/ka pedagoga
Odvětví:
Školství
Profesní zařazení:
Asistenti pedagogů
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Mzda:
24 000 až 28 000 Kč
Poznámka k nabídce práce:
K nabízené práci nejsou uvedeny bližší údaje.