Nabídka práce Vojáci z povolání - Střelci Čestné stráže AČR - Praha

S novou nabídkou volného pracovního místa VOJÁCI Z POVOLÁNÍ - STŘELCI ČESTNÉ STRÁŽE AČR v lokalitě Praha přichází na pracovní trh ke dni 10.05.2023 firma - zaměstnavatel Ministerstvo obrany (60162694). Výše nabídnuté mzdy za (40 hod/týdně) je přinejmenším 39 310 Kč .

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
Vojáci z povolání - Střelci Čestné stráže AČR
Odvětví:
Obrana a ochrana
Profesní zařazení:
Poddůstojníci v ozbrojených silách
Počet volných míst:
60
Úvazek:
Služební poměr
Počet hodin týdně:
40
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Změněno dne:
10.05.2023
Mzda:
39 310 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Kontakt: Rekrutační pracoviště Praha: Vítězné náměstí 684/4, Praha, tel. 973 211 066, e-mail: kariera.praha@army.cz Rekrutační pracoviště Středočeský kraj: Podbabská 1589/1, Praha, tel. 973 204 699, e-mail: kariera.strednicechy@army.cz nebo bezplatná personální poradenská linka: 800 154 445.

Podrobnosti o podmínkách, vlastním průběhu výběru i o dalších kontaktech jsou uvedeny na kariera.army.cz.

Nabízíme zajímavé a perspektivní zaměstnání v prestižní vojenské jednotce se specifickým postavením, kariérní růst, mladý kolektiv a jistotu stabilního příjmu.

Střelci ČS AČR zabezpečuje protokolární, slavnostní a pietní akce na území ČR a v zahraničí. Činnost během směny (7:00 - 16:00 hod.) se řídí rozvrhem zaměstnání. Min. dvě hodiny denně jsou vyčleněny k nácviku protokolárních aktů a k rozvoji individuální fyzické kondice s možností bezplatného využívání útvarových sportovišť. Bližší informace na webu pvpraha.army.cz.

Zaměstnanecké výhody: Náborový příspěvek 50 000 Kč, stabilizační příspěvek, výkonnostní příplatek, příspěvek na bydlení, náhrady při dojíždění, 100 % výše platu při nemoci, po 2 letech služby výsluhové náležitosti, po 15 letech služby nárok na doživotní rentu, 6 týdnů dovolené.



Čestná stráž AČR je určena k zabezpečení protokolárních, slavnostních a pietních akcí na celém území republiky i v zahraničí:
- uvítací ceremoniály při příletu dalších osobností státního významu i vojenského života, při přijetí prezidenta republiky a významných zahraničních delegací na půdě Ministerstva obrany a Generálního štábu AČR,
- vojenské pocty při kladení věnců a květin oficiálních představitelů a delegací, při pohřbech zemřelých vojáků v činné službě i v záloze,
- ročně více než 400 protokolárních, slavnostních a pietních aktů včetně zahraničních.

Fyzické předpoklady:
- výška mezi 175 až 190 cm, štíhlá postava, bez viditelných kosmetických vad, tetování v oblasti hlavy, krku, hřbetu ruky a piercingu či náušnic, bez jakékoli formy vousů, výborný zdravotní stav, dobrá fyzická kondice

Zdravotní a psychologické vyšetření: je součástí lékařského vyšetření v Ústřední vojenské nemocnici Praha.

Zaměstnanecké výhody:
jistota zaměstnání i v dobách krize, stálý příjem, stabilizační příspěvek, příspěvek na bydlení a náhrady při dojíždění, možnost poskytnutí odměn, služební tělesná výchova v pracovní době i soukromě s možností bezplatného využití vojenských sportovišť, možnost rozšíření vzdělání v odborných kurzech, pravidelná a bezplatná zdravotní péče, preventivní rehabilitace (14 kalendářních dní v roce nad rámec dovolené), možnost vojenské výběrové rekreace v zařízení VOLAREZY, podnikové stravování s příspěvkem od zaměstnavatele, příspěvek na penzijní připojištění, na dovolenou, kulturu, sport nebo vzdělávání z Fondu kulturních a sociálních potřeb, bezúročné půjčky na bydlení a vybavení domácnosti , pravidelná lékařská péče, 100 % výše platu při nemoci a ošetřování člena rodiny, služební stejnokroj + výstroj (uniforma, obuv), ubytovna v místě pracoviště, bezplatné parkování osobního automobilu v objektu zaměstnavatele, výsluhové náležitosti po 2 letech služby, po 15 letech služby nárok na doživotní rentu.

Podmínky povolání do služebního poměru: občanství České republiky, věk 18 a více let, trestní bezúhonnost, zdravotní, psychická a fyzická způsobilost k výkonu služby, složení vojenské přísahy atd.


Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
Střední odborné (vyučen)
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
66937736
Zaměstnavatel:
Ministerstvo obrany (60162694)
Kde budete pracovat:
Ministerstvo obrany - Čínská
Kontaktní údaje:
Tel.: 973211066, 973204699, 800154445
E-mail: kariera.praha@army.cz, kariera.strednicechy@army.cz

Další nabídky volných pracovních míst