Nabídka práce Vedoucí oddělení přípravy výroby - Teplice

S novou nabídkou volného pracovního místa VEDOUCÍ ODDĚLENÍ PŘÍPRAVY VÝROBY v lokalitě Teplice přichází na pracovní trh ke dni 26.04.2024 firma - zaměstnavatel Teplotechna - Prima, s.r.o. (41327888). Výše nabídnuté mzdy je 65 000 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
Vedoucí oddělení přípravy výroby
Odvětví:
Stavebnictví
Profesní zařazení:
Stavební technici
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Změněno dne:
26.04.2024
Mzda:
40 000 až 65 000 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Požadujeme: Středoškolské vzdělání technického zaměření (vysokoškolské vzdělání výhodou), zkušenost s vedením pracovního kolektivu, znalost průmyslového prostředí (ideálně sklářský průmysl). Schopnost samostatně vést tuzemské i mezinárodní projekty, uživatelská znalost programů MS Office (včetně MS Project, případně obdobné programy), čtení technické dokumentace, výkresů a uživatelské znalosti programu AutoCAD, aktivní znalost Aj, další cizí jazyk výhodou, řidičské oprávnění sk. B (aktivní řidič).
Pro zařazení do výběrového řízení je nutné zaslat profesní životopis na e-mail: vachatova@teplotechna-prima.com. V případě zájmu Vás vyzveme k osobnímu pohovoru.

Popis prac. náplně: Vedení a organizace práce pro náš tým přípravy výroby, komunikace se zákazníkem. Úzká spolupráce s obchodním a projekčním oddělením a částečně i oddělením výroby na technickém řešení a kalkulaci. Řízení a kontrola agendy zpracování cenových nabídek a objednávek (žáruvzdorné vyzdívky, ocelové konstrukce, servisní práce). Tvorba cenových rozborů pro stavby v rámci jejich přípravy. Zpracování harmonogramů včetně sledování a vyhodnocování plnění plánu.

Zaměstnanecké výhody:
Příspěvek na stravování, zahraniční stravné samozřejmostí, příspěvek na penzijní připojištění, služební telefon, počítačové vybavení Dell, výkonnostní prémie, služební automobil (po zapracování možné i pro soukromé účely), školení zaměstnanců ke zvýšení kvalifikace v oboru.

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Dovednosti:
Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina (aktivní)

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
66978858
Zaměstnavatel:
Teplotechna - Prima, s.r.o. (41327888)
Kde budete pracovat:
Teplotechna - Prima, s.r.o.
Kontaktní údaje:
Tel.: 417816021
E-mail: vachatova@teplotechna-prima.com

Další volná pracovní místa podle lokality

Další nabídka práce podle oboru

Často poptávaná volná pracovní místa