Nabídka práce Lékař/lékařka - chirurgické oddělení - Kroměříž

S novou nabídkou volného pracovního místa LÉKAŘ/LÉKAŘKA - CHIRURGICKÉ ODDĚLENÍ v lokalitě Kroměříž přichází na pracovní trh ke dni 18.03.2024 firma - zaměstnavatel Kroměřížská nemocnice a.s. (27660532). Výše nabídnuté mzdy je přinejmenším 47 050 Kč . Výhodou pracovní nabídky je možnost práce s ubytováním.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
Lékař/lékařka - chirurgické oddělení
Odvětví:
Zdravotnictví
Profesní zařazení:
Lékaři v chirurgických oborech
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost:
Nepřetržitý provoz
Změněno dne:
18.03.2024
Mzda:
47 050 Kč
Nabízené benefity
Ubytování viz. poznámka místa
Podnikové stravování příspěvek
Zvláštní prémie viz. poznámka místa
Jiné výhody viz. poznámka místa
Poznámka k nabídce práce:
pracoviště Kroměříž
- Požadujeme: Vhodné i pro absolventy, Způsobilost k výkonu povolání lékaře podle zákona č. 95/2004 Sb., Úroveň kvalifikace L1, případně L2, nebo L3 (specializace dle vyhlášky 99/2012 Sb.), Vysokou míru zodpovědnosti a zápalu pro věc, Zdravotní způsobilost, trestní bezúhonnost
- Nabízíme: Možnost náborového příspěvku, Výborné mzdové podmínky: tarifní mzda dle dosaženého vzdělání, náročnosti vykonávané práce a délky praxe, osobní ohodnocení, výkonnostní bonusy, mimořádné odměny, příplatky a další složky mzdy, Práci na akreditovaném pracovišti , Rychlé nabývání odborných praktických zkušeností a dovedností, Úhradu nákladů specializačního vzdělávání a odbornou administrativní podporu v celém jeho průběhu, Stipendijní program pro studenty lékařských i nelékařských oborů, Osobní ohodnocení za dobré pracovní výsledky, mimořádné odměny, výkonnostní bonusy, příplatky za směnnost a další složky mzdy, Odměny za pracovní pohotovost, odměny za pracovní jubileum, odměny při odchodu do důchodu, Nadstandartní finanční ohodnocení v rámci služeb, Možnost roční odměny ve výši měsíční mzdy, Příspěvek na penzijní připojištění, Dárkové poukazy do nemocniční lékárny, Nadstandartní pokoje při léčbě v nemocnici pro rodinu zaměstnance, Zvýhodněné parkování v areálu nemocnice, Výhodné tarify mobilních operátorů pro zaměstnance a jejich rodinné příslušníky, Příspěvek na stravování, Pomoc se zajištěním ubytování či bydlení, možný nástup: ihned nebo dle dohody
- Kontakt telefonicky Po-Pá (06:30 - 14:00 hod.) paní Procházková, tel.: 739 577 949, písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte prosím na e-mail: denisa.prochazkova@nem-km.cz.

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
VŠ Magisterské
Dovednosti:
Jiné " Úroveň kvalifikace L1, případně L2, nebo L3
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Ano, zaměstnavatel Kroměřížská nemocnice a.s. uvádí jako jeden z benefitů tohoto volného pracovního místa možnost ubytování.

Kontaktní údaje

Reference:
67011026
Zaměstnavatel:
Kroměřížská nemocnice a.s. (27660532)
Kde budete pracovat:
Kroměřížská nemocnice a.s.
Kontaktní údaje:
Tel.: 739 577 949
E-mail: denisa.prochazkova@nem-km.cz

Další volná pracovní místa podle lokality

Další nabídka práce podle oboru

Často poptávaná volná pracovní místa