Nabídka práce VÝVOJÁŘ 3D APLIKACÍ - Liberec

S novou nabídkou volného pracovního místa VÝVOJÁŘ 3D APLIKACÍ v lokalitě Liberec přichází na pracovní trh ke dni 08.04.2024 firma - zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci (46747885). Výše nabídnuté mzdy za (8 hod/týdně) je 80 000 Kč hrubého. Výhodou volného místa je možnost práce na zkrácený úvazek. Výhodou pracovní nabídky je možnost práce s ubytováním.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
VÝVOJÁŘ 3D APLIKACÍ
Odvětví:
Informační technologie
Profesní zařazení:
Vývojáři softwaru
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Počet hodin týdně:
8
Směnnost:
Pružná pracovní doba
Změněno dne:
08.04.2024
Mzda:
50 000 až 80 000 Kč
Nabízené benefity
Ubytování
Podnikové stravování
Dovolená navíc
Předškolní zařízení
Jiné výhody
Poznámka k nabídce práce:
CHARAKTERISTIKA: návrh a vývoj 3 D aplikací pro rozšířenou realitou (AR), VR, MR, vývoj aplikací pro mobilní zařízení, využití objektově orientovaných programovacích jazyků. ZNALOSTI: zkušenosti s optimalizací 3 D dat a 3 D renderingem, zkušenosti se smíšenou realitou (MR) a Hololens, zkušenosti s nástroji Unity, Blender, Unreal Engine, kreativní myšlení, schopnost systematické práce a vyvozování závěrů, smysl pro zodpovědnost a týmovou práci, schopnost samostatně komunikovat s klientem a prezentovat výstupy ústní i písemnou formou, aktivní znalost anglického jazyka, vhodné i pro studenty, které případně do problematiky zaškolíme. PRAC. POMĚR: 20-100% úvazek, pracovní smlouva bude uzavřena na dobu určitou na 1 rok s možností prodloužení. NÁSTUP: ihned/dle dohody. MZDOVÉ ZAŘAZENÍ: tarifní mzda a mzdová třída dle vnitřního mzdového předpisu, možnost přiznání osobního příplatku po zkušební době v návaznosti na hodnocení pracovního výkonu.
Zaměstnanecké výhody: pružná prac. doba, ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení, jazykové kurzy, sportovní aktivity, …
Přihlášku se strukturovaným profesním životopisem a kopií dokladu o ukončeném vzdělání zašlete e-mailem nebo poštou na uvedenou adresu do 31.12.2024. Volné místo je od 08.04.2024 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/).

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
Střední odborné (vyučen)
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Angličtina (aktivní)

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Ano, zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci uvádí jako jeden z benefitů tohoto volného pracovního místa možnost ubytování.

Ano, Technická univerzita v Liberci uvádí jako jeden z benefitů tohoto volného pracovního místa možnost práce na zkrácený úvazek.

Kontaktní údaje

Reference:
67043921
Zaměstnavatel:
Technická univerzita v Liberci (46747885)
Kde budete pracovat:
Technická univerzita v Liberci
Kontaktní údaje:
E-mail: volnamista@tul.cz

Další nabídka práce podle lokality

Další volná pracovní místa podle oboru

Často poptávané nabídky práce

Užitečné informace k pracovnímu místu

Vývojáři softwaru a programátoři navrhují, píší a testují kód nových systémů a softwaru, aby zajistili efektivitu. Vytvářejí základy pro funkční systémy a spouštějí diagnostické programy k ověření efektivity. Jsou zaměstnáni ve firmách zabývajících se vývojem počítačového softwaru, počítačových a videoherních aplikací, v poradenských firmách v oblasti informačních technologií a v útvarech informačních technologií v soukromém i veřejném sektoru.