Nabídka práce FAKULTA MECHATRONIKY, INFORMATIKY A MEZIOBOROVÝCH STUDIÍ - LEKTOR/KA PRO ÚSTAV NOVÝCH TECHNOLOGIÍ A APLIKOVANÉ INFORMATIKY - Liberec

S novou nabídkou volného pracovního místa FAKULTA MECHATRONIKY, INFORMATIKY A MEZIOBOROVÝCH STUDIÍ - LEKTOR/KA PRO ÚSTAV NOVÝCH TECHNOLOGIÍ A APLIKOVANÉ INFORMATIKY v lokalitě Liberec přichází na pracovní trh ke dni 11.04.2024 firma - zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci (46747885). Výše nabídnuté mzdy za (20 hod/týdně) je 45 000 Kč hrubého. Výhodou volného místa je možnost práce na zkrácený úvazek. Výhodou pracovní nabídky je možnost práce s ubytováním.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
FAKULTA MECHATRONIKY, INFORMATIKY A MEZIOBOROVÝCH STUDIÍ - LEKTOR/KA PRO ÚSTAV NOVÝCH TECHNOLOGIÍ A APLIKOVANÉ INFORMATIKY
Odvětví:
Školství
Profesní zařazení:
Lektoři na vysokých školách
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Počet hodin týdně:
20
Směnnost:
Pružná pracovní doba
Změněno dne:
11.04.2024
Mzda:
30 000 až 45 000 Kč
Nabízené benefity
Ubytování
Podnikové stravování
Dovolená navíc
Předškolní zařízení
Poznámka k nabídce práce:
CHARAKTERISTIKA: vzdělávací činnost - výuka v přednáškách, cvičeních předmětů v oboru informačních technologií, řešení výzkumných a vývojových úkolů dle pokynů, sebevzdělávací aktivity. DOVEDNOSTI: odbornost v oblasti informační technologie, samostatnost, komunikativnost, zájem o pedagogickou práci, pracovní flexibilita a odpovědnost. VZDĚLÁNÍ: ukončené VŠ vzdělání magisterského, příp. bakalářského stupně v oboru informační technologie či příbuzném. PRAC.POMĚR: výše úvazku dle dohody, prac.sml. - na dobu určitou do 31.05.2025 (s možností prodloužení). NÁSTUP: 1.6.2024, příp. dle dohody, mzd. zařazení A1 dle vnitř. mzd. předpisu a dosažené vědecké hodnosti.
Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení.
K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné, vědecké a výzkumné činnosti, seznam publikovaných odborných prací s příp.ohlasy, doklady o ukončeném vzdělání, doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předch. pracoviště. Přihlášku doručte poštou nebo e-mailem (volnamista@tul.cz) nejpozději do 12.05.2024. Výběr.řízení je od 11.04.2024 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/).

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
VŠ Magisterské
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Ano, zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci uvádí jako jeden z benefitů tohoto volného pracovního místa možnost ubytování.

Ano, Technická univerzita v Liberci uvádí jako jeden z benefitů tohoto volného pracovního místa možnost práce na zkrácený úvazek.

Kontaktní údaje

Reference:
67045112
Zaměstnavatel:
Technická univerzita v Liberci (46747885)
Kde budete pracovat:
TUL - Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií
Kontaktní údaje:
E-mail: volnamista@tul.cz

Další volná pracovní místa podle lokality

Další nabídka práce podle oboru

Často poptávaná volná pracovní místa