Nabídka práce Všeobecní administrativní pracovníci - Hořovice na Berounsku

S novou nabídkou volného pracovního místa VŠEOBECNÍ ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍCI v lokalitě Hořovice na Berounsku přichází na pracovní trh ke dni 22.04.2024 firma - zaměstnavatel Výroba ponožek s.r.o. (06465226). Výše nabídnuté mzdy za (40 hod/týdně) je 60 000 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
Všeobecní administrativní pracovníci
Odvětví:
Administrativa
Profesní zařazení:
Všeobecní administrativní pracovníci
Úvazek:
Dohoda o pracovní činnosti
Pracovní poměr - plný úvazek
Počet hodin týdně:
40
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Změněno dne:
22.04.2024
Mzda:
40 000 až 60 000 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Připoj se k nám a buď více než jen office/provozním manažerem!   
Společnost Radisox, český výrobce ponožek na zakázku, hledá nového člena týmu do svého sídla v Hořovicích. Jsme předním hráčem na trhu a dodáváme ponožky pro světově známé značky jako Google, Coca-Cola a XYZ, sportovní kluby, merchandisingové společnosti a reklamní agentury. Hledáme důležitého člena do našeho týmu v Radisoxu! Máš ambice, vášeň a chuť táhnout firmu dopředu společně s majitelem firmy? Pak je tvá šance právě teď a tady! Hledáme tě, pokud se nenajdeš pouze v jedné škatulce, striktně popisující jednu pozici. U nás dáváme přednost lidem s přesahem, a hlavně chutí tvořit společně budoucnost firmy. Role a hlavně činnosti s ní spojené jsou kombinací aktivit, které zastává zástupce majitele firmy, provozního a office manažera. Určitě se nesmíš bát zvednout telefon a zkoušet nové věci, a tím si také rozšiřovat obzory. U nás to není o nudném odsezení pracovní doby, ale o rozletu vaší kreativity a osobního růstu!   
Co od vás očekáváme:- Rychlé učení a systematický přístup k práci- Postupné přebírání odpovědnosti po majiteli společnosti- Schopnost efektivně komunikovat s klienty a budovat s nimi vztahy- Zodpovědnost za celý proces zpracování objednávek - od přijetí objednávky, její systematické zpracování a předání do výroby, komunikace se zákazníkem, zpracování zpětné vazby od klienta a zapracování změn, až po zajištění včasného doručení finálního výrobku.- Zájem o celý proces řízení firmy a výrobního procesu- Schopnost řešit podpůrné procesy firmy, včetně administrativy, personální podpory a komunikace s dodavateli- Schopnost přinášet nové kreativní nápady a inovace Požadované dovednosti:- Plynná znalost angličtiny- Zkušenost s MS Office …..- Základy grafického designu- Vynikající komunikační schopnosti
Pokud tě lákají výzvy a chceš mít možnost ovlivnit svou práci, pak neváhej a zašli nám svůj životopis a motivační dopis!

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
ÚSO (vyučení s maturitou)
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Angličtina (aktivní)

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
67046637
Zaměstnavatel:
Výroba ponožek s.r.o. (06465226)
Kde budete pracovat:
Radisox s.r.o. Hořovice
Kontaktní údaje:
Tel.: 776 774 740
E-mail: info@vyroba-ponozek.cz

Další nabídka práce podle lokality

Další volná pracovní místa podle oboru

Často poptávané nabídky práce