Nabídka práce ředitel / ředitelka Mateřské školy Chropyně - Chropyně na Kroměřížsku

S novou nabídkou volného pracovního místa ŘEDITEL / ŘEDITELKA MATEŘSKÉ ŠKOLY CHROPYNĚ v lokalitě Chropyně na Kroměřížsku přichází na pracovní trh ke dni 06.05.2024 firma - zaměstnavatel Město Chropyně (00287245). Výše nabídnuté mzdy za (40 hod/týdně) je 38 790 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
ředitel / ředitelka Mateřské školy Chropyně
Odvětví:
Školství
Management
Profesní zařazení:
Řídící pracovníci v oblasti předškolní výchovy (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami)
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Počet hodin týdně:
40
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Změněno dne:
06.05.2024
Mzda:
32 120 až 38 790 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Místo výkonu práce: Chropyně
- Požadavky: 1. Předpoklady pro výkon funkce ředitele mateřské školy stanovené v ust. § 5 zákona č. 563/2004 Sb. o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, tj.:
a) odborná kvalifikace pro přímou pedagogickou činnost dle zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (splnění tohoto předpokladu uchazeč doloží ověřenou kopií dokladu o vzdělání),
b) plná svéprávnost (resp. způsobilost k právním úkonům) dle § 3 odst. 1 písm. a) zákona o pedagogických pracovnících (splnění tohoto předpokladu uchazeč doloží čestným prohlášením)
c) bezúhonnost dle § 3 odst. 1 písm. c) zákona o pedagogických pracovnících (splnění tohoto předpokladu uchazeč doloží výpisem z Rejstříku trestů, který nesmí být starší než 3 měsíce),
e) zdravotní způsobilost dle § 3 odst. 1 písm. d) zákona o pedagogických pracovnících (splnění tohoto předpokladu uchazeč doloží čestným prohlášením),
f) délka praxe spočívající ve výkonu přímé pedagogické činnosti nebo v činnosti, pro kterou jsou potřebné znalosti stejného nebo obdobného zaměření, nebo v řídící činnosti nebo v činnosti ve výzkumu a vývoji v souladu s § 5 odst. 1 zákona o pedagogických pracovnících, minimálně 3 roky,
g) znalost českého jazyka dle § 3 odst. 1 písm. e) zákona o pedagogických pracovnících, pokud uchazeč získal příslušnou odbornou kvalifikaci pro přímou pedagogickou činnost v jiném vyučovacím jazyce než českém.
2. Znalost problematiky školství a školských předpisů. 3. Znalost práce na PC. 4. Řídící, komunikační a organizační schopnosti.

- Náležitosti přihlášky: jméno, příjmení, titul uchazeče, datum a místo narození uchazeče, státní příslušnost uchazeče, místo trvalého pobytu a příp. korespondenční adresa uchazeče, kontaktní spojení na uchazeče (telefon, e-mail), datum a vlastnoruční podpis uchazeče.

- K přihlášce je nutno přiložit: a) strukturovaný profesní životopis, b) ověřené kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání (včetně osvědčení o závěrečné zkoušce a dokladů o dalším vzdělání), c) doklady o průběhu dosavadního zaměstnání a délce praxe potvrzené posledním zaměstnavatelem, včetně uvedení funkčního zařazení (lze nahradit čestným prohlášením uchazeče obsahujícím rekapitulaci dosavadních zaměstnání), d) výpis z rejstříku trestů (ne starší tři měsíce), originál nebo úředně ověřená kopie, e) čestné prohlášení o zdravotní způsobilosti, f) koncepce řízení a fungování mateřské školy (max. 5 stran strojopisu formátu A4), g) písemný souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely tohoto konkurzního řízení ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění.

- Podávání přihlášek: Vlastnoručně podepsanou přihlášku uchazeče se všemi úplnými požadovanými doklady je nutno doručit (rozhodující je datum doručení, nikoliv datum odeslání) v zalepené obálce na adresu: Město Chropyně, náměstí Svobody 29, 768 11 Chropyně nejpozději: do 20.5.2024.
Obálka musí být označena slovy: „KONKURZ MŠ Chropyně – NEOTVÍRAT“. Případné dotazy a informace na tel. čísle: 702 092 609, e-mail: vlasaty@muchropyne.cz. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nevybrat žádného z uchazečů a vyhlásit nový konkurz.

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
VŠ Magisterské
Dovednosti:
Práce s PC
Jiné Znalost problematiky školství a školských předpisů.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
67051755
Zaměstnavatel:
Město Chropyně (00287245)
Kde budete pracovat:
Město Chropyně
Kontaktní údaje:
Tel.: 573 500 731
E-mail: vlasaty@muchropyne.cz

Další nabídka práce podle lokality

Další volná pracovní místa podle oboru

Často poptávané nabídky práce