Nabídka práce Přepážkový pracovník/ce - Mohelnice na Šumpersku

S novou nabídkou volného pracovního místa PŘEPÁŽKOVÝ PRACOVNÍK/CE v lokalitě Mohelnice na Šumpersku přichází na pracovní trh ke dni 10.07.2024 firma - zaměstnavatel Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (47116617). Výše nabídnuté mzdy za (37.5 hod/týdně) je 45 000 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
Přepážkový pracovník/ce
Odvětví:
Finance
Profesní zařazení:
Přepážkoví konzultanti v pojišťovnách
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Počet hodin týdně:
37.5
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Změněno dne:
10.07.2024
Mzda:
25 000 až 45 000 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Hlavní náplní naší práce je ochrana klientů před riziky a vhodné zabezpečení jich i jejich rodiny na základě zdravého a férového finančního poradenství. Prioritou je péče o klienty kanceláře, přidělené i vlastní klienty, finanční poradenství ve všech oblastech a prodej produktů jedničky na trhu - pojišťovny Kooperativy jak životní a rizikové pojištění, tak majetkové pojištění, pojištění vozidel, DIP a také produkty ČS a.s. běžné účty, úvěry, stavební spoření, DPS i investice, servis kleintlům i likvidace pojistných událostí, obzvlášť v době sílících živelných událostí. Pozici 1 klientského poradce od 1.9.2024 poptáváme i na Uničově pro kancelář Kooperativy na náměstí. Přijďte se sami podívat na pracovní zázemí i prima kolegy. Od Vás čekáme komunikativnost, radost s práce s lidmi, naslouchání a umění dotahování, pak je jistý i finanční růst.

Kontakt Dagmar Kohoutová regionální ředitelka -Telefonicky 724 071302 , e-mailem dkohoutova@koop.cz či Magda Schrollová manažerka skupiny: mschrollova@koop.cz
Lze se setkat osobně po předchozí domluvě, ale lze kontaktovat i přes sociální sítě či LinkedIn. Těšíme se na vás, práci pro Vás opravdu máme.

Zaměstnanecké výhody:
Nabízíme: Hlavní pracovní poměr, zázemí jednoho z nejlepších zaměstnavatelů v ČR, 5 týdnů dovolené + 5 free day + 1 charity day; příspěvek na životní pojištění až 3 000 Kč měsíčně, příspěvek na penzijní připojištění až 1 000 Kč měsíčně; stravenky v hodnotě 150 Kč; zázemí kanceláře, přidělený mobil a notebook; možnost využití služebního auta; navíc ročně 12 000 Kč do benefitního portálu na zdraví a rekreaci; maximální slevy na zaměstnanecké produkty, soutěže, teambuildingy a společné akce, zajištěno proškolení, dostatek klientů k oslovení, prostě Kooperativa. Vhodné i pro zájemce z jiných oborů - intenzivní podpora rekvalifikace.

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
ÚSV s maturitou
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
67070722
Zaměstnavatel:
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (47116617)
Kde budete pracovat:
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group - prac. Mohelnice
Mohelnice na Šumpersku, Olomoucká 995
Kontaktní údaje:
Tel.: 724071302
E-mail: dkohoutova@koop.cz

Další zaměstnání podle lokality

Často poptávaná práce