Nabídka práce HASIČI - Nošovice na Frýdeckomístecku

S novou nabídkou volného pracovního místa HASIČI v lokalitě Nošovice na Frýdeckomístecku přichází na pracovní trh ke dni 16.07.2024 firma - zaměstnavatel Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje (70884561). Výše nabídnuté mzdy za (37.5 hod/týdně) je 45 000 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
HASIČI
Odvětví:
Obrana a ochrana
Profesní zařazení:
Příslušníci v jednotkách požární ochrany HZS ČR
Počet volných míst:
6
Úvazek:
Služební poměr
Počet hodin týdně:
37.5
Směnnost:
Nepřetržitý provoz
Změněno dne:
16.07.2024
Mzda:
36 000 až 45 000 Kč
Nabízené benefity
Jiné výhody - Stravenky, 30 dní dovolené, příspěvek na produkty penzijního spoření.
Poznámka k nabídce práce:
z:16/7/2024
Do služebního poměru může být přijat státní občan České republiky, který: - je starší 18 let -je bezúhonný a plně způsobilý k právním úkonům - splňuje podmínky stanovené pro výkon obsazovaného služebního místa, zejména: - stupeň vzdělání - minimálně střední s maturitní zkouškou - je fyzicky, zdravotně a osobnostně způsobilý k výkonu služby - písemně požádal o přijetí do služebního poměru a úspěšně absolvoval přijímací řízení.
V průběhu přijímacího řízení uchazeč absolvuje: - vyšetření osobnostní způsobilosti na psychologickém pracovišti Hasičského záchranného sboru (vyhláška č. 487/2004 Sb., o osobnostní způsobilosti, která je předpokladem pro výkon služby v bezpečnostním sboru, ve znění pozdějších předpisů). - vyšetření zdravotní způsobilosti v zařízení závodní preventivní péče (vyhláška č. 226/2019 Sb., o zdravotní způsobilosti). - prověrku na ověření tělesné zdatnosti, která se skládá ze dvou testů silových a jednoho testu vytrvalostního (Pokyn generálního ředitele HZS ČR č. 58/2008). Služební poměr vzniká rozhodnutím služebního funkcionáře s personální pravomocí o přijetí uchazeče do služebního poměru. Nově přijatému příslušníkovi vzniká služební poměr na dobu určitou v trvání tří let a je mu stanovena zkušební doba v délce 6 měsíců. Do služebního poměru na dobu neurčitou se zařadí příslušník dnem, který následuje po uplynutí služebního poměru na dobu určitou, jestliže úspěšně vykonal služební zkoušku a podle závěru služebního hodnocení dosahuje alespoň dobrých výsledků ve výkonu služby průběhu přijímacího řízení uchazeč absolvuje: - vyšetření osobnostní způsobilosti na psychologickém pracovišti Hasičského záchranného sboru (vyhláška č. 487/2004 Sb., o osobnostní způsobilosti, která je předpokladem pro výkon služby v bezpečnostním sboru, ve znění pozdějších předpisů). - vyšetření zdravotní způsobilosti v zařízení závodní preventivní péče (vyhláška č. 226/2019 Sb., o zdravotní způsobilosti). - prověrku na ověření tělesné zdatnosti, která se skládá ze dvou testů silových a jednoho testu vytrvalostního (Pokyn generálního ředitele HZS ČR č. 58/2008). Služební poměr vzniká rozhodnutím služebního funkcionáře s personální pravomocí o přijetí uchazeče do služebního poměru. Nově přijatému příslušníkovi vzniká služební poměr na dobu určitou v trvání tří let a je mu stanovena zkušební doba v délce 6 měsíců. Do služebního poměru na dobu neurčitou se zařadí příslušník dnem, který následuje po uplynutí služebního poměru na dobu určitou, jestliže úspěšně vykonal služební zkoušku a podle závěru služebního hodnocení dosahuje alespoň dobrých výsledků ve výkonu služby.
Náplň práce:
- Provádění složitých hasebních a záchranných prací při zásahu s využitím odborností získaných v kurzech.
Výčet dokladů, které připojí uchazeč o volné služební místo k přihlášce:
1. Profesní životopis zaměřený zejména na předchozí průběh zaměstnání
2. Kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání
Podmínky stanovené pro služební místo:
1. Minimální stupeň dosaženého vzdělání - střední s maturitní zkouškou.
Nabízíme:
- Stravenky, 30 dní dovolené, příspěvek na produkty penzijního spoření.
Kontakt emailem. Výběrová řízení jsou zveřejňována v aplikaci volných služebních míst MVČR
https://aplikace.mvcr.cz/sluzebni-mista

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
67072327
Zaměstnavatel:
Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje (70884561)
Kde budete pracovat:
Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje - pracoviště Hyundai
Nošovice na Frýdeckomístecku, Hyundai 155
Kontaktní údaje:
Tel.: 950 730 406
E-mail: vladimira.stastna@hzscr.cz

Další zaměstnání podle lokality