Nabídka práce Referent společné státní správy a samosprávy skupiny správy nemovitého majetku Plzeň oddělení územní správy nemovitého majetku Praha - Plzeň

S novou nabídkou volného pracovního místa REFERENT SPOLEČNÉ STÁTNÍ SPRÁVY A SAMOSPRÁVY SKUPINY SPRÁVY NEMOVITÉHO MAJETKU PLZEŇ ODDĚLENÍ ÚZEMNÍ SPRÁVY NEMOVITÉHO MAJETKU PRAHA v lokalitě Plzeň přichází na pracovní trh ke dni 24.07.2024 firma - zaměstnavatel Ministerstvo obrany (60162694). Výše nabídnuté mzdy je 41 170 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
Referent společné státní správy a samosprávy skupiny správy nemovitého majetku Plzeň oddělení územní správy nemovitého majetku Praha
Odvětví:
Stavebnictví
Profesní zařazení:
Technici kartografové, zeměměřiči a pracovníci v příbuzných oborech
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Změněno dne:
24.07.2024
Mzda:
29 280 až 41 170 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Výkon komplexních právních činností v jednotlivých oborech státní správy, samosprávy nebo působnosti orgánů a organizací včetně zastupování veřejných zájmů v soudních sporech.
Posuzování veřejnoprávních smluv z hlediska souladu s právními předpisy a veřejným zájmem.
Je pracovníkem skupiny majetkoprávního uspořádání NM, oddělení územní správy nemovitého majetku Praha, při Odboru správy nemovitého majetku, přímo podřízen vedoucímu skupiny, kterého v době jeho nepřítomnosti zastupuje.
Provádí souhrnné práce při zajišťování státní správy a správní činnosti v působnosti příslušnosti hospodaření s nemovitým majetkem MO ČR na určeném teritoriu, zabezpečuje vedení majetkoprávní agendy v rámci hospodaření s nemovitým majetkem státu.
Zpracovává kompletní smlouvy dle Občanského zákoníku, Obchodního zákoníku a Katastrálního zákona včetně administrativy, spojené s touto činností, odpovídá za správné vedení evidence těchto smluv, uzavíraných určeným funkcionářem AHNM.
Odpovídá za oblast smluvního nakládání s dočasně nepotřebným nemovitým majetkem a oblast smluv o věcných břemenech, uzavíraných určeným funkcionářem AHNM.
Kontroluje smlouvy předkládané k podpisu z hlediska jejich správnosti, úplnosti a souladu s platnými předpisy a nařízeními.
Řídí a koordinuje výkon právní služby na úseku nakládání s nemovitým majetkem v rámci skupiny.
Zpracovává zásadní právní stanoviska ke složitým právním případům a pro potřeby orgánů SP MO - OPZ k řešení soudních sporů, dále pak právní stanoviska pro správní řízení.
Vede a průběžné doplňuje majetkoprávní agendu vojenských objektů.
Zabezpečuje komplexní správu a vedení spisové dokumentace centrální evidence - majetkoprávního archivu, odpovídá za obsahovou správnost a uložení jednotlivých dokladů, řádnou evidenci výpůjček, ochranu dokladů před poškozením, ztrátou a odcizením.
V souladu s působností AHNM zabezpečuje jednání s dotčenými orgány vojenské správy, s orgány státní správy a s jednotlivými subjekty mimo resort MO.
Zaměstnanecké výhody:
Po roce změna pracovního poměru na dobu neurčitou, 5 týdnů dovolené, 5 dnů pracovního volna ze zdravotních důvodů, benefity dle Kolektivní smlouvy - příspěvek na penzijní pojištění, stravenky v hodnotě 150 Kč, osobní příplatek.

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
VŠ Bakalářské
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
67074235
Zaměstnavatel:
Ministerstvo obrany (60162694)
Kde budete pracovat:
Agentura hospodaření s nemovitým majetkem
Plzeň , Štefánikovo náměstí 833
Kontaktní údaje:
Tel.: 973206240
E-mail: dvorakovap@army.cz

Další nabídka práce podle lokality

Často poptávaná zaměstnání