Nabídka práce PROJEKTOVÝ/Á MANAŽER/KA PRO FAKULTU STROJNÍ - Liberec

S novou nabídkou volného pracovního místa PROJEKTOVÝ/Á MANAŽER/KA PRO FAKULTU STROJNÍ v lokalitě Liberec přichází na pracovní trh ke dni 26.08.2024 firma - zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci (46747885). Výše nabídnuté mzdy za (40 hod/týdně) je přinejmenším 30 000 Kč . Výhodou pracovní nabídky je možnost práce s ubytováním.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
PROJEKTOVÝ/Á MANAŽER/KA PRO FAKULTU STROJNÍ
Odvětví:
Administrativa
Profesní zařazení:
Ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Počet hodin týdně:
40
Směnnost:
Pružná pracovní doba
Změněno dne:
26.08.2024
Mzda:
30 000 Kč
Nabízené benefity
Ubytování
Podnikové stravování
Dovolená navíc
Poznámka k nabídce práce:
CHARAKTERISTIKA: metodická podpora pracovišť fakulty související s přípravou národních a mezinárodních projektů, jejich realizací a zajištěním jejich udržitelnosti, vyhledávání vhodných dotačních příležitostí, komunikace s pracovišti fakulty, spolupráce na přípravě, koordinaci a řešení národních a mezinárodních projektů po věcné, finanční i administrativní stránce, vedení ekonomické, personální a provozní agendy projektů, administrativní podpora projektového týmu, komunikace s partnery projektu a s poskytovateli podpory, zpracování podkladů pro monitorovací zprávy, součinnost při věcných a finančních kontrolách projektů, zajišťování archivace a udržitelnosti projektů. VZDĚLÁNÍ A DOVEDNOSTI: SŠ/VŠ vzdělání nejlépe ekonomického směru, vhodné i pro absolventy, zkušenost se samostatným vedením administrativy výhodou, výhodou orientace v projektové problematice, zkušenost s prací na projektech a základní orientace v související legislativě ČR, znalost AJ v písemné i mluvené formě alespoň na úrovni A2, vyšší úroveň výhodou, znalost práce na PC (MS Office), pečlivost, komunikativnost a samostatnost, analytické schopnosti, organizační schopnosti a zkušenosti, kreativitu. PRAC. POMĚR: 100% úvazek, popř. dle dohody, pracovní smlouva bude uzavřena na dobu určitou v délce 1 roku s možností prodloužení. NÁSTUP: říjen 2024/dle dohody. MZDOVÉ ZAŘAZENÍ: tarifní mzda a mzdová třída B6 v závislosti na dosaženém vzdělání a odborné praxi, dle vnitřního mzdového předpisu, možnost přiznání osobního příplatku po zkušební době v návaznosti na hodnocení pracovního výkonu.
Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc.
Přihlášku se strukturovaným profesním životopisem, motivačním dopisem a kopií dokladu o ukončeném vzdělání zašlete e-mailem nebo poštou na uvedenou adresu do 25.9.2024. Volné místo je od 23.08.2024 zveřejněno na úřední desce TUL.

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Dovednosti:
Práce s PC MS Office
Jazykové znalosti:
Angličtina (aktivní) úroveň A2

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Ano, zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci uvádí jako jeden z benefitů tohoto volného pracovního místa možnost ubytování.

Kontaktní údaje

Reference:
67082798
Zaměstnavatel:
Technická univerzita v Liberci (46747885)
Kde budete pracovat:
Technická univerzita v Liberci
Liberec , Studentská 1402
Kontaktní údaje:
E-mail: volnamista@tul.cz

Další volná místa podle lokality

Často poptávaná nabídka práce