Nabídka práce Fullstack programátor/ka (HPP) - Olomouc

S novou nabídkou volného pracovního místa FULLSTACK PROGRAMÁTOR/KA (HPP) v lokalitě Olomouc přichází na pracovní trh ke dni 03.09.2024 firma - zaměstnavatel BZ Company Internacional s.r.o. (27834085). Výše nabídnuté mzdy za (40 hod/týdně) je 80 000 Kč hrubého. Výhodou volného místa je možnost práce na zkrácený úvazek.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
Fullstack programátor/ka (HPP)
Odvětví:
Informační technologie
Profesní zařazení:
Programátoři počítačových aplikací specialisté
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Počet hodin týdně:
40
Směnnost:
Pružná pracovní doba
Změněno dne:
03.09.2024
Mzda:
50 000 až 80 000 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Kontakt možný POUZE e-mailem. PP na dobu určitou.

Přibývají nám zakázky, a proto hledáme samostatného a zkušeného fullstack programátora, který se stane součástí našeho týmu. Tato pozice klade důraz především na backend vývoj, ale zahrnuje také důležité znalosti frontendu. Jsme firma sídlící v Olomouci, zaměřená na tvorbu webových stránek, e-shopů, databází a informačních systémů.
Hlavní náplň práce:
vývoj a správa databází, CRM systémů a informačních systémů na míru, rozvoj a údržba moderních webů, e-shopů a portálů, které mohou být postavené na vlastním CMS, nebo ojediněle dalších řešeních jako WordPress či Drupal, tvorba propojení modulů na míru v našich systémech, spolupráce s týmem na úpravách a vylepšeních projektů, testování a ladění aplikací na všech úrovních vývoje, komunikace a spolupráce s interním týmem a externími programátory
Co bys měl umět?
- Backend: PHP, znalost OOP je nutností, dobrá znalost MySQL - indexy, cizí klíče, návrh struktury databáze, znalost frameworků (např. Nette, Laravel) výhodou, optimalizace kódu pro lepší výkon a efektivitu.
- Frontend: HTML5, CSS3, JavaScript (znalost jQuery výhodou), znalost CMS platforem (WordPress, Drupal) výhodou, zkušenosti s preprocesory (např. LESS) jsou plusem.
Očekáváme:
praxi v oboru IT alespoň 3 roky, logické myšlení, tvůrčí samostatnost a schopnost týmové spolupráce, zodpovědnost za odvedenou práci a schopnost efektivně řešit problémy, plynulou znalost českého nebo slovenského jazyka, angličtina na úrovni čtení dokumentace
Nabízíme:
flexibilní pracovní dobu a možnost částečně pracovat remote, hlavní místo práce: Olomouc, ohodnocení podle zkušeností a dovedností.


Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
ÚSV s maturitou
Dovednosti:
Jiné samostatnost, zodpovědnost
Jazykové znalosti:
Angličtina (aktivní)
Čeština (aktivní)
Slovenština (aktivní)

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Ano, BZ Company Internacional s.r.o. uvádí jako jeden z benefitů tohoto volného pracovního místa možnost práce na zkrácený úvazek.

Kontaktní údaje

Reference:
67085619
Zaměstnavatel:
BZ Company Internacional s.r.o. (27834085)
Kde budete pracovat:
BZ Company Internacional s.r.o. - prac.
Olomouc , Hodolanská 413
Kontaktní údaje:
E-mail: prace@bzcompany.cz

Další práce podle lokality

Často poptávaná volná pracovní místa