Nabídka práce Úředník/úřednice-referent/ka stavebního úřadu zařazen/a do Odboru stavebního úřadu, územního plánování a památkové péče MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem-Stará Boleslav na Praze východ

S novou nabídkou volného pracovního místa ÚŘEDNÍK/ÚŘEDNICE-REFERENT/KA STAVEBNÍHO ÚŘADU ZAŘAZEN/A DO ODBORU STAVEBNÍHO ÚŘADU, ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A PAMÁTKOVÉ PÉČE MĚÚ BRANDÝS NAD LABEM-STARÁ BOLESLAV v lokalitě Brandýs nad Labem-Stará Boleslav na Praze východ přichází na pracovní trh ke dni 05.09.2024 firma - zaměstnavatel MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV (00240079). Výše nabídnuté mzdy za (40 hod/týdně) je 37 170 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
Úředník/úřednice-referent/ka stavebního úřadu zařazen/a do Odboru stavebního úřadu, územního plánování a památkové péče MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Odvětví:
Administrativa
Profesní zařazení:
Všeobecní administrativní pracovníci
Počet volných míst:
2
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Počet hodin týdně:
40
Směnnost:
Neurčeno
Změněno dne:
05.09.2024
Mzda:
25 280 až 37 170 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Upřesňující údaje:
Zástup za MD a RD
Charakteristika vykonávané práce: výkon působnosti obecního stavebního úřadu obce s rozšířenou působností. Předpoklady dle § 4 zák. č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů: osoba, která je státním občanem České republiky, popřípadě fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt, dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním právním předpisem. Kvalifikační požadavky vzdělání a praxe pro výkon činnosti na úseku stavebního řádu dle § 30a odst. 4 zák. č. 283/2021 Sb., stavební zákon, ve znění pozdějších předpisů: a) autorizovaný architekt, kterému byla udělena autorizace pro obor architektura nebo bez specifikace oboru podle autorizačního zákona, b) autorizovaný inženýr nebo autorizovaný technik, kterému byla udělena autorizace pro obor pozemní stavby, dopravní stavby, stavby vodního hospodářství a krajinného inženýrství, mosty a inženýrské konstrukce, statika a dynamika staveb nebo městské inženýrství, c) fyzická osoba, která má vysokoškolské vzdělání ve studijním programu náležejícím do oblasti vzdělávání architektura, stavebnictví nebo právo, d) fyzická osoba, která má vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 1 rok praxe při výkonu činnosti na úseku stavebního řádu ve veřejné správě, nebo e) fyzická osoba, která má střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 1 rok praxe při výkonu činnosti na úseku stavebního řádu ve veřejné správě.
Kvalifikační požadavky splňuje osoba, která má osvědčení zvláštní odborné způsobilosti
pro správní činnost stavební řád a vyvlastnění podle jiného právního předpisu nebo osvědčení o úspěšném vykonání úřednické zkoušky pro obor státní služby, jehož součástí je stavební řád.

Jiné požadavky pro vykonávanou práci: administrativní dovednosti, uživatelská znalost práce na PC, dobré komunikační schopnosti, ochota k dalšímu vzdělávání, flexibilita a spolehlivost, řidičské oprávnění skupiny B, zkouška zvláštní odborné způsobilosti při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění vítána. Více informací na www.brandysko.cz, sekce volná pracovní místa.
Zaměstnanecké výhody8): stabilní zaměstnání se zaručeným termínem výplaty, příjemné pracovní prostředí, přátelský kolektiv, osobní příplatek po zkušební době, příspěvek na stravování (stravenková karta Edenred Card), 5 týdnů dovolené, 3 dny zdravotního volna v průběhu kalendářního roku (Sick day), příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření, karta MultiSport, dárkové poukazy při příležitosti životního výročí, finanční dar při odchodu do starobního důchodu, možnost umístění dětí zaměstnanců do mateřské školy, výborná dopravní dostupnost (pracoviště se nachází přímo v centru města), možnost úpravy pracovní doby u zaměstnanců s malými dětmi, firemní akce v podobě poznávacích výletů, práce vhodná pro absolventy, zaměstnanecké telefonní tarify.
Bližší informace podá: Ing. Pavel Janků, vedoucí Odboru stavebního úřadu, územního plánování a památkové péče, tel. 326 909 101 nebo 602 661 148.

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
VŠ Bakalářské
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
67086226
Zaměstnavatel:
MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV (00240079)
Kde budete pracovat:
Město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav
Brandýs nad Labem-Stará Boleslav na Praze východ, Masarykovo náměstí 1
Kontaktní údaje:
Tel.: 326 909 101 nebo 602 661 148

Další volná pracovní místa podle lokality