COO - Manažer provozu a logistiky |
90 000 Kč |
Bohumín |
Green Energy Origin Czech s.r.o.
|
28.03.2024
|
Zájemce musí mít bakalářské titul v chemii. Praxe v oblasti výroby lithiových baterií nutná.
…
|
Manažer nákupu |
70 000 Kč |
Petřvald |
SPCGMAX s.r.o.
|
19.12.2023
|
- vysokoškolské vzdělání ekonomického směru
- znalost nákupních procesů - praxe min. 2 roky
-…
|
Manažeři nákupu |
70 000 Kč |
Petřvald |
SPCGMAX s.r.o.
|
16.02.2024
|
Požadavky:
- bakalářské vzdělání ekonomického směru
- korejština - rodilý mluvčí, angličtina -…
|
Řídící pracovníci v restauracích |
65 012 Kč |
Havířov |
PQT Prosperity Invest s.r.o.
|
26.04.2024
|
Požadujeme znalost Vietnamského jazyka
Praxi v gastronomii min. 2 roky
Znalost asijských pokrmů a…
|
Specialista obchodu |
65 000 Kč |
Karviná |
SEJONG Czech s.r.o.
|
20.03.2024
|
Nutná plynulá znalost korejského jazyka. Minimálně bakalářské vzdělání.
|
Specialista materiálu |
45 000 Kč |
Karviná |
SEJONG Czech s.r.o.
|
05.10.2023
|
spolupráce s dodavateli a odběrateli reportingu mateřské společnosti.
Nutná plynulá znalost…
|
kuchaři |
45 000 Kč |
Horní Bludovice |
Na Zaguří s.r.o.
|
15.04.2024
|
Požadujeme : vzdělání v oboru , prokazatelná praxe min 5let, spolehlivost, profesionální odpovědný…
|
Kuchaři |
42 000 Kč |
Havířov |
Zappares Pub s.r.o.
|
25.04.2024
|
Požadujeme : vzdělání v oboru , prokazatelná praxe min 5 let, spolehlivost, profesionální odpovědný…
|
Specialista prodeje |
40 000 Kč |
Karviná |
GS Caltex Czech, s.r.o.
|
22.04.2024
|
Znalost: anglického jazyka na pokročilé úrovni
Znalost: korejského jazyka na úrovni rodilého…
|
Kuchaři (kromě šéfkuchařů) |
35 000 Kč |
Horní Suchá |
Lukáš Molinek
|
18.04.2024
|
Jsme restaurace, která se zaměřuje především na velké svatby, rodinné oslavy, firemní večírky a…
|
Pomocní kuchaři/pizzař |
33 000 Kč |
Havířov |
Zappares Pub s.r.o.
|
25.04.2024
|
Požadujeme: vzdělání mimo obor gastronomie, zkušenosti z potravinové výroby, pekáren, kuchyně atd.…
|
Pomocní kuchaři |
33 000 Kč |
Horní Bludovice |
Na Zaguří s.r.o.
|
15.04.2024
|
Požadujeme: vzdělání mimo obor gastronomie, zkušenosti z potravinové výroby, pekáren, kuchyně atd…
|