Nabídka práce .NET Developer - provozovna CGI IT Czech Republic s.r.o. - Ostrava

S novou nabídkou volného pracovního místa .NET DEVELOPER v lokalitě provozovna CGI IT Czech Republic s.r.o. - Ostrava přichází na pracovní trh ke dni 16.01.2023 firma - zaměstnavatel CGI IT Czech Republic s.r.o. (62412388). Výše nabídnuté mzdy je přinejmenším 40 000 Kč .

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
.NET Developer
Odvětví:
Informační technologie
Profesní zařazení:
Vývojáři softwaru
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost:
Pružná pracovní doba
Změněno dne:
16.01.2023
Mzda:
40 000 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Kontakt: e-mailem martin.blaho@cgi.com


What will you do? (Co budete dělat?)
As .NET Developer on our team, you will be working on several big initiatives within the business. This role will require communication and interaction with multiple internal and external clients to ensure each module interacts properly with each other. The Developer will also troubleshoot issues and develop new enhancements to achieve targeted results. Your responsibilities will include (jako vývojář .NET v našem týmu budete pracovat na několika velkých iniciativách v rámci podnikání. Tato role bude vyžadovat komunikaci a interakci s více interními a externími klienty, aby bylo zajištěno, že každý modul bude správně vzájemně komunikovat. Vývojář bude také řešit problémy a vyvíjet nová vylepšení, aby dosáhl cílených výsledků. Vaše povinnosti budou zahrnovat) :

o Design of the enterprise solution according to the business client's requirements (o Návrh podnikového řešení dle požadavků obchodního klienta)
o Solution is mainly focusing on development and integration using the Microsoft Azure and .NET Framework (o Řešení se zaměřuje především na vývoj a integraci s využitím Microsoft Azure a .NET frameworku)
o Responsible for low level design (o Zodpovědný za nízkoúrovňový design)
o Development of enterprise solutions according to the functional and technical leader's specification. (o Vývoj podnikových řešení dle specifikace funkčního a technického lídra.)
o Continuous optimization of developed solutions (o Průběžná optimalizace vyvíjených řešení)
o Technical specification writing (o Psaní technických specifikací)
o Communication with the business requirements owners (o Komunikace s majiteli obchodních požadavků)
Project requirements (Project requirements)
o At least 2-3 years programming experience in C#/.NET, ASP.NET, EF, LINQ, WCF, MVC (o Minimálně 2-3 roky zkušeností s programováním v C#/.NET, ASP.NET, EF, LINQ, WCF, MVC)
o GoF or others design patterns - advantage (o GoF nebo jiné designové vzory - výhoda)
o Good knowledge of SQL on the level of DB client (o Dobrá znalost SQL na úrovni DB klienta)
o Good knowledge of design language and tools - UML, Enterprise Architect, Visio (o Dobrá znalost návrhového jazyka a nástrojů - UML, Enterprise Architect, Visio)
o Good communication skills (both written and verbal) in English (o Dobré komunikační dovednosti (písemné i verbální) v angličtině)
o We would welcome a pragmatic, flexible and customer oriented team player, willing to share ideas and happy with virtual collaboration (o Uvítali bychom pragmatického, flexibilního a zákaznicky orientovaného týmového hráče, ochotného sdílet nápady a spokojeného s virtuální spoluprací)


What we offer (Co nabízíme)
o Projects in various business domains (Finance, Telco, Industry etc.) (o Projekty v různých oblastech podnikání (finance, telco, průmysl atd.))
o Being part of the whole project life-cycle starting with analysis, design, development, testing and system support & optimization (o Být součástí celého životního cyklu projektu počínaje analýzou, návrhem, vývojem, testováním a systémovou podporou a optimalizací)
o Stability of one of the global IT Consulting leaders (o Stabilita jednoho z globálních lídrů IT Consulting)
o Competitive Salary (o Konkurenceschopný plat)
o Participation on Company Profit (Profit Participation Plan) and Company Shares (Share Purchase Plan) (o Účast na zisku společnosti (plán účasti na zisku) a akciích společnosti (plán nákupu akcií))
o Professional growth and development through certified training programs and knowledge sharing (o Profesní růst a rozvoj prostřednictvím certifikovaných vzdělávacích programů a sdílení znalostí)
o Occasional home office (o domácí kancelář)
o Large variety of other company benefits and sports event. (o Široká škála dalších firemních benefitů a sportovních akcí)

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
VŠ Bakalářské
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo je vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
66832935
Zaměstnavatel:
CGI IT Czech Republic s.r.o. (62412388)
Kde budete pracovat:
CGI IT Czech Republic s.r.o. - Ostrava
Kontaktní údaje:
E-mail: martin.blaho@cgi.com

Další nabídka práce podle lokality

Další volná pracovní místa podle oboru

Užitečné informace k pracovnímu místu

Vývojáři softwaru a programátoři navrhují, píší a testují kód nových systémů a softwaru, aby zajistili efektivitu. Vytvářejí základy pro funkční systémy a spouštějí diagnostické programy k ověření efektivity. Jsou zaměstnáni ve firmách zabývajících se vývojem počítačového softwaru, počítačových a videoherních aplikací, v poradenských firmách v oblasti informačních technologií a v útvarech informačních technologií v soukromém i veřejném sektoru.