Nabídka práce Projektant do nábytkové výroby - Ostrava

S novou nabídkou volného pracovního místa PROJEKTANT DO NÁBYTKOVÉ VÝROBY v lokalitě Ostrava přichází na pracovní trh ke dni 05.03.2024 firma - zaměstnavatel SNABYTEK COMPANY s.r.o. (28618203). Výše nabídnuté mzdy za (40 hod/týdně) je 40 000 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
Projektant do nábytkové výroby
Odvětví:
Výroba a provoz
Profesní zařazení:
Truhláři (kromě stavebních) a pracovníci v příbuzných oborech
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Počet hodin týdně:
40
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Změněno dne:
05.03.2024
Mzda:
35 000 až 40 000 Kč
Nabízené benefity
Jiné výhody Firemní zvýhodněný neomezený tarif s daty, notebook
Poznámka k nabídce práce:
1. kontakt telefonicky, e-mailem, osobně. Životopis zašlete na email: info@snabytek.cz s předmětem TRUHLÁŘ-PROJEKTANT, případně volejte 773 452 282. Osobně na ul. 28. října 153, Ostrava.

Naše společnost, významný výrobce interiérů a dodavatel komplexních rekonstrukcí v Ostravě vypisuje nové pozice a hledá nové kolegy na pozice projektant, konstruktér.
Co kdyby jste měli možnost být součástí týmu lidí v rámci řešení interiérů, být kreativní v práci, vymýšlet řešení na míru klientům? Bavila by vás takové práce? Chcete být součástí nejlepších designérů v Ostravě? Možná vy jste právě ten koho hledáme.

SNABYTEK®, design centrum Ostrava se zabývá špičkovými návrhy interiérů domů, bytů, komerčních interiérů. Následným projekčním zpracováním a výrobou zakázkového nábytku a celkovou revitalizací staveb vč. veškerých stavebních prací. A právě to bude vaší pracovní náplní. Projektování nábytku, konstrukcí, interiérů, rekonstrukcí.. Dále programování CNC strojů, či rozpočty..
Nemusíte se obávat stereotypní práce, která by Vás brzy nebavila. Naši práci si můžete prohlédnout na našem webu mezi stovkami referencí www.snabytekinteriery.cz . Vaši práci ohodnotíme solidním platem s množstvím různých benefitů a motivačních složek platu, dále přidáme každoroční pravidelné navyšování mzdy. Hledáme kolegy, kteří nám pomohou dále růst a tvořit tak společnou identitu značky SNABYTEK®.

Požadujeme praxi v oboru, zkušenosti, samostatnost, flexibilitu, slušné vystupování, ochotu pracovat. Zbytek Vás zaučíme.

Kontaktujte mě, rád se s Vámi setkám a proberu možnosti nástupu do naší firmy osobně. Předem děkuji. Bc. Jan Miketa, jednatel Do smazání inzerátu je nabídka platná!

Zaměstnanecké výhody: firemní zvýhodněný neomezený tarif s daty, notebook

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
Střední odborné (vyučen)
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
66969087
Zaměstnavatel:
SNABYTEK COMPANY s.r.o. (28618203)
Kde budete pracovat:
SNABYTEK COMPANY s.r.o. - Hrušov
Kontaktní údaje:
Tel.: 773 452 282
E-mail: info@snabytek.cz

Další nabídka práce podle lokality

Další volná pracovní místa podle oboru

Často poptávané nabídky práce