Nabídka práce Logisitik - skladník/ce - Brankovice na Vyškovsku

S novou nabídkou volného pracovního místa LOGISITIK - SKLADNÍK/CE v lokalitě Brankovice na Vyškovsku přichází na pracovní trh ke dni 28.03.2024 firma - zaměstnavatel Astotec Automotive Czech Republic s.r.o. (27455823). Výše nabídnuté mzdy za (40 hod/týdně) je 36 000 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
Logisitik - skladník/ce
Odvětví:
Výroba a provoz
Doprava
Obchod a cestovní ruch
Profesní zařazení:
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků
Počet volných míst:
2
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Počet hodin týdně:
40
Směnnost:
Dvousměnný provoz
Změněno dne:
28.03.2024
Mzda:
32 000 až 36 000 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Astotec Automotive Czech Republic s.r.o. je předním výrobcem elektrických iniciátorů a komponentů pro bezpečnostní systémy v automobilech na ochranu cestujících i chodců. Výrobní závod v Brankovicích (okr. Vyškov) působí v tomto regionu již od roku 2007 a patří mezi zdejší významné zaměstnavatele.
Naleznete nás v příjemné dojezdové vzdálenosti od Bučovic (10 minut), Koryčan (12 minut), Ždánic (18 minut) a Vyškova (20 minut). V průmyslové zóně v Brankovicích Vám nabízíme zajímavá pracovní místa na různých pozicích, jednou z nich je: L O G I S T I K - S K L A D N Í K / L O G I S T I Č K A - S K L A D N I C E
Budete zajišťovat fyzický tok materiálu naší firmou, skladování a přípravu zboží pro expedici. Společnost má pro vás připravené zaškolovací plány a širokou paletu benefitů. POJĎTE K NÁM PRACOVAT, JESTLI…
- MÁTE CHUŤ SE NAUČIT SPOUSTU NOVÝCH VĚCÍ. My Vás důkladně zaškolíme, abyste uměli správně přejímat, označovat, skladovat či vydávat materiál a zajišťovat expedici výrobků.
- VÁS BUDE BAVIT ŘÍZENÍ VYSOKOZDVOŽNÉHO VOZÍKU. Praxe je vítaná, ale ne podmínkou. Rádi Vás zaškolíme, pokud již máte alespoň řidičský průkaz skupiny B, abyste mohli převážet a skladovat materiál pomocí VZV. Máte-li již ZKUŠENOST S ŘÍZENÍM VZV, bude to pro Vás VÝHODOU. Při práci ovšem využijete i jiné skladové prostředky a nemine Vás ruční manipulace s břemeny.
- CHCETE VYUŽÍT SVOU UŽIVATELSKOU ZNALOST PRÁCE NA POČÍTAČÍ. Zadáváním skladových pohybů a jinými administrativními úkony strávíte cca. 1/4 pracovní doby.
- SAMOSTATNOST, PEČLIVOST A ODPOVĚDNOST JSOU VAŠÍM POZNÁVACÍM ZNAMENÍM. Právě takové lidi potřebujeme, abychom mohli dodávat skvělé produkty, které dělají svět bezpečnějším a na které jsme hrdí.
- RÁD/A PRACUJETE S LIDMI A NEVADÍ VÁM PRÁCE VE SMĚNÁCH. U nás budete pracovat v týmu a střídat se s ostatními logistiky na ranní a odpolední směně. Kromě toho Vás čeká spolupráce s kolegy z nákupu, výroby, kvality nebo s dalšími odděleními.
- ZÁLEŽÍ VÁM NA VAŠÍ BEZPEČNOSTI. Máme propracovaný systém bezpečnosti práce, protože nám na Vašem zdraví také záleží a myslíme si, že je potřeba tato pravidla dodržovat. Kromě toho budeme Vaše zdraví podporovat i skrze náš benefitní program.
CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT? NÁSTUPNÍ MZDA NA TÉTO POZICI NOVĚ ZAČÍNÁ NA 32 000 Kč hrubého. Mzdu Vám navíc PO ZAŠKOLENÍ ZVEDNEME NA 34 000 Kč hrubého měsíčně a po půl roce přidáme bonus. Našim zaměstnancům pravidelně MZDY NAVYŠUJEME, když se firmě daří. Uzavřeme s Vámi PRACOVNÍ ÚVAZEK NA PLNÝ ÚVAZEK na dobu určitou, kterou s Vámi při oboustranné spokojenosti rádi prodloužíme. STARÁME SE O ZDRAVÍ ZAMĚSTNANCŮ nejen v rámci bezpečnosti práce a požární ochrany, ale navíc máme PROPRACOVANÝ PROGRAM NA PODPORU ZDRAVÍ. U nás budete mít PŘÍSPĚVEK NA STRAVOVÁNÍ nebo DOTOVANÉ OBĚDY na pracovišti. O ČISTÉM PRACOVNÍM OBLEČENÍ a KLIMATIZACI se nezmiňujeme. To je samozřejmost stejně jako PRACOVNÍ OBLEČENÍ.
- V těžkých životních situacích našim zaměstnancům pomáhá náš NADAČNÍ FOND WE CARE.
- Můžete využívat naše ZVÝHODNĚNÉ MOBILNÍ TARIFY, do kterých se může zapojit také Vaše rodina. Dáváme VÍCE DOVOLENÉ, než musíme, abyste mohli načerpat nové síly nebo si užít své rodiny či výletů. Jednáme s lidmi S RESPEKTEM a snažíme se být FÉROVÝM ZAMĚSTNAVATELEM, aby u nás zaměstnanci pracovali rádi. Najděte si, jak nás vidí naši zaměstnanci na atmoskop.cz - je to tam potvrzené černé na bílém. Naše další benefity a NÁBOROVÝ BONUS 20 000 Kč jsou pak už jen třešničkou na dortu. :-)

ZAUJALA VÁS TATO POZICE A CHCETE SE O NI UCHÁZET?
ODPOVĚZTE NÁM prosím e-mailem na adresu prace.acz@astotec.com nebo pomocí tlačítka "odpovědět". Za životopis budeme rádi. Jde to ale i bez něho. :-) A pokud máte dotazy, určitě nám ZAVOLEJTE na 517 302 222! Tato pozice Vás neoslovila, ale RÁDI BYSTE SE DOZVĚDĚLI O JINÝCH MOŽNOSTECH ZAMĚSTNÁNÍ U NÁS?
KONTAKTUJTE NÁS! Zavolejte nám na 517 302 222 a my Vám rádi řekneme, jaké možnosti by se pro Vás mohly v naší společnosti v budoucnu otevřít.

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
Střední odborné (vyučen)
Dovednosti:
Práce s PC
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
67041506
Zaměstnavatel:
Astotec Automotive Czech Republic s.r.o. (27455823)
Kde budete pracovat:
Astotec Automotive Czech republic s.r.o. - pracoviště
Kontaktní údaje:
Tel.: 517 302 222
E-mail: prace.acz@astotec.com

Další volná pracovní místa podle lokality

Další nabídka práce podle oboru

Užitečné informace k pracovnímu místu

Skladníci a pracovníci pro manipulaci s materiálem třídí, skladují a vydávají náhradní díly a zásoby pro použití v podniku, ve kterém pracují. Jsou zaměstnáni ve výrobních podnicích, skladech, maloobchodních a velkoobchodních zařízeních, důlních, lesnických a stavebních podnicích, opravnách, nemocnicích a dalších zařízeních.