Nabídka práce VŘ 15/2024 - Referent / Referentka pro cestovní ruch a projekty - Ostrava

S novou nabídkou volného pracovního místa VŘ 15/2024 - REFERENT / REFERENTKA PRO CESTOVNÍ RUCH A PROJEKTY v lokalitě Ostrava přichází na pracovní trh ke dni 17.04.2024 firma - zaměstnavatel Moravskoslezský kraj (70890692). Výše nabídnuté mzdy za (40 hod/týdně) je 37 170 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
VŘ 15/2024 - Referent / Referentka pro cestovní ruch a projekty
Odvětví:
Administrativa
Profesní zařazení:
Ostatní úředníci jinde neuvedení
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Počet hodin týdně:
40
Směnnost:
Pružná pracovní doba
Změněno dne:
17.04.2024
Mzda:
25 280 až 37 170 Kč
Poznámka k nabídce práce:
1. kontakt - podání přihlášky do 03.05.2024. Více na: https://www.msk.cz/cs/kariera/jak-se-prihlasit-a-kontakty-na-personalni-oddeleni-1589/.

Charakteristika vykonávané práce: Jste kreativní, orientujete se v problematice cestovního ruchu a máte zájem se podílet na jeho rozvoji v Moravskoslezském kraji? Hledáme do našeho týmu kolegu/kolegyni, který/á má dobré nápady, jak rozvíjet potenciál cestovního ruchu v našem kraji a nebojí se je realizovat. Je flexibilní, komunikativní a je připraven/a prezentovat náš kraj na veletrzích a akcích cestovního ruchu, které zasahují také do víkendových dnů. Zároveň v sobě musí mít úřednického ducha, protože součástí pozice je administrace dotačních programů, tedy jejich nastavení, vyhodnocování projektů, zajišťování smluv, kontrola vyúčtování, komunikace s žadateli apod. Komunikativní znalost anglického jazyka je podmínkou, jelikož součástí náplně práce je také příprava a realizace mezinárodních projektů financovaných z evropských fondů.

Požadované vzdělání: Vysokoškolské.

Předpoklady: Dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Jiné požadavky: Podmínkou je znalost území kraje, blízký vztah k moderním informačním technologiím a jejich aktivní používání a řidičský průkaz skupiny B. Podmínkou je znalost anglického jazyka na komunikační úrovni, případně dalšího světového jazyka. Výhodou je znalost marketingu, problematiky cestovního ruchu a přípravy a realizace projektů z národních nebo evropských zdrojů. Důležitá je také otevřenost k učení se práce v systémech a programech, které se u nás na úřadě pro práci používají.

Požadované doklady:
a) Profesní životopis se zaměřením na popis vykonávaných činností,
b) výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce,
c) ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání,
d) přihláška.
Spolu s požadovanými doklady je možné doložit i pracovní posudek vydaný posledním zaměstnavatelem, má-li jej uchazeč k dispozici (doložení pracovního posudku je nepovinné).

Přihláška musí obsahovat:
Přesné označení výběrového řízení, jméno, příjmení a titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo OP nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního příslušníka, e-mail, telefonní kontakt, datum a podpis.
Lze využít vzor, který naleznete na https://www.msk.cz/cs/kariera/jak-se-prihlasit-a-kontakty-na-personalni-oddeleni-1589/.
Přihlášku a výše uvedené materiály doručte osobně, prostřednictvím doručovacích služeb, datovou schránkou, popřípadě e-mailem s minimálně zaručeným elektronickým podpisem na podatelnu krajského úřadu v době úředních hodin podatelny do 3. 5. 2024 na adresu: MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor kancelář ředitele krajského úřadu, oddělení personální, 28. října 2771/117, 702 00 Ostrava, v zalepené obálce s označením VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ - neotvírat, s uvedením adresy podavatele. Přihlášky doručené po tomto datu nebudou do výběrového řízení zařazeny.

Přílohy přihlášky se uchazečům nevrací, je možné si je osobně vyzvednout do 30 dnů po obdržení vyrozumění o výsledku výběrového řízení. Nevyzvednuté přílohy přihlášky budou skartovány.

Termín rozhovorů s vybranými uchazeči a časový harmonogram budou uvedeny v elektronické pozvánce nebo oznámeny telefonicky. Ostatní uchazeči budou vyrozuměni o výsledku po ukončení výběrového řízení e-mailem.

U nás získáte více | Moravskoslezský kraj | (https://www.msk.cz/)

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
VŠ Bakalářské
Dovednosti:
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Angličtina (aktivní) znalost na komunikační úrovni

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
67047162
Zaměstnavatel:
Moravskoslezský kraj (70890692)
Kde budete pracovat:
Moravskoslezský kraj, krajský úřad
Kontaktní údaje:
Tel.: 596 622 906
E-mail: martina.sedlackova@msk.cz

Další volná pracovní místa podle lokality

Další nabídka práce podle oboru