Nabídka práce referent odboru rozvoje města a životního prostředí - samospráva péče o zeleň, odpadové hospodářství, péče o zvířata - Lovosice na Litoměřicku

S novou nabídkou volného pracovního místa REFERENT ODBORU ROZVOJE MĚSTA A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ - SAMOSPRÁVA PÉČE O ZELEŇ, ODPADOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ, PÉČE O ZVÍŘATA v lokalitě Lovosice na Litoměřicku přichází na pracovní trh ke dni 26.04.2024 firma - zaměstnavatel Město Lovosice (00263991). Výše nabídnuté mzdy je 31 820 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
referent odboru rozvoje města a životního prostředí - samospráva péče o zeleň, odpadové hospodářství, péče o zvířata
Odvětví:
Administrativa
Profesní zařazení:
Úředníci vnitřních věcí státu a regionálního rozvoje
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Změněno dne:
26.04.2024
Mzda:
21 710 až 31 820 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Pracovní náplň - především:
Zajišťování agendy samosprávy péče o zeleň, odpadové hospodářství obce, péče o zvířata." Vedení a evidence zásahů v rámci péče o zeleň, drobného mobiliáře, odpadového hospodářství. Vedení a kontrola investičních akcí na úseku péče o zeleň, odpadového hospodářství. Vydávání vyjádření k záměrům a projektovým dokumentacím. Komunikace a odborná pomoc v rámci spolupráce s TSML. Aktualizace pasportu zeleně města .Komunikace s občany města, odpovídání na podněty, místní šetření, apod.
Pracovní poměr na jeden rok s možností prodloužení na dobu neurčitou.
Požadavky:
středoškolské vzdělání, praxe v zahradnictví nebo lesnictví výhodou, zodpovědnost, flexibilita, schopnost dotáhnout věci do konce, komunikativnost, státní občanství ČR nebo cizí státní příslušník s trvalým pobytem v ČR, plná svéprávnost, bezúhonnost, zdravotní způsobilost, řidičské oprávnění skupiny B
Přihláška musí obsahovat:
jméno, příjmení - datum a místo narození - státní příslušnost - místo trvalého pobytu - číslo OP nebo dokladu o povolení k trvalému pobytu (u cizích státních příslušníků). - datum a podpis (+ kontakt - číslo telefonu, email)
A přílohy:
profesní životopis - motivační dopis - výpis z evidence Rejstříku trestů (starý nejvýše 3 měsíce) - ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání - profesní portfolio obsahující -případně další doklady prokazující odbornou vzdělanost.
Zájemce pošle přihlášku s uvedenými doklady na adresu: Městský úřad Lovosice, Školní 407/2, 410 02 Lovosice, tak, aby byla doručena na MěÚ do 16.05.2024, nebo osobně na podatelnu Městského úřadu Lovosice do 16.05.2024 do 15 hodin.
Na obálce vyznačí:
"NEOTVÍRAT - výběrové řízení - referent odboru rozvoje města a životního prostředí - samospráva péče o zeleň, odpadové hospodářství, péče o zvířata"
Bližší informace poskytne kontaktní osoba: Ing. Vojtěch Hamerník 416 571 160

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
67049875
Zaměstnavatel:
Město Lovosice (00263991)
Kde budete pracovat:
Město Lovosice
Kontaktní údaje:
Tel.: 416 571 160
E-mail: vojtech.hamernik@meulovo.cz

Další nabídka práce podle lokality

Další volná pracovní místa podle oboru

Často poptávané nabídky práce