*Skladník/ice, manipulant/ka - údržba |
25 000 Kč |
Žďár nad Sázavou |
B E M A T E C H, s.r.o.
|
25.04.2024
|
Požadujeme manuální zručnost, dobrý zdravotní stav, platný ŘP sk B + zkušenosti s VZV, zodpovědnost…
|
KUCHAŘ/KA - OBSLUHA |
21 300 Kč |
Třebíč |
Mehmet Yükselten
|
25.04.2024
|
Znalosti turecké kuchyně výhodou.
|
Kuchaři |
23 000 Kč |
Jihlava |
Modrá kotva s.r.o.
|
24.04.2024
|
Pracovní doba od 05:00 do 12:30 hod.
První kontakt osobně nebo telefonicky.
|
Pomocný kuchař/kuchařka |
135 Kč/hod |
Jihlava |
DS Stříbrné Terasy o.p.s.
|
24.04.2024
|
Jedná se o výpomoc v kuchyni za nemoc a dovolenou.
Nástup dle domluvy.
Střídání směn ranní od 6:00…
|
Obsluha v zařízeních rychlého občerstvení |
18 900 Kč |
Pelhřimov |
UMANO s.r.o.
|
24.04.2024
|
|
pomocný kuchař/ka |
19 500 Kč |
Havlíčkův Brod |
Taste of India restaurace s.r.o.
|
24.04.2024
|
prac. doba: 11-22 hodin
Osobní kontakt možný každé pondělí ve 12-13 hodin.
|
*Číšník,servírka |
20 000 Kč |
Žďár nad Sázavou |
Jana Novohradská
|
24.04.2024
|
První kontakt telefonicky;
|
*Číšník, Servírka |
150 Kč/hod |
Žďár nad Sázavou |
Hotel Horní Dvůr s.r.o.
|
24.04.2024
|
Směna: 40 hodin týdně u hlavního pracovního poměru, v případě dohod, tak 25 hodin měsíčně
Praxe,…
|
*OBSAHOVÝ/Á SPECIALISTA/KA |
25 000 Kč |
Žďár nad Sázavou |
SUYS Czechia s.r.o.
|
24.04.2024
|
Mezi vaše úkoly bude patřit:
" Vytváření textových podkladů pro PR články, sociální sítě, web,…
|
*VYUČENÝ KUCHAŘ |
35 000 Kč |
Žďár nad Sázavou |
Líšenský Dvůr s.r.o.
|
24.04.2024
|
Vzdělání je v souvislosti v případnou praxí.
První kontakt emailem nebo osobně středa 10,00 - 15,00…
|
*SKLADNÍK/ICE |
25 000 Kč |
Žďár nad Sázavou |
SUYS Czechia s.r.o.
|
24.04.2024
|
Pracovní náplň: obsluha automatického zakladače
příjem a výdej materiálu
řízení VZV
údržba zařízení…
|
*Uklízeč/uklízečka - na dobu cca 2 měsíců (zástup za nemoc) |
9 450 Kč |
Žďár nad Sázavou |
Základní škola Velké Meziříčí, Sokolovská 470/13
|
24.04.2024
|
Základní škola Velké Meziříčí, Sokolovská 470/13, 594 01
www.zssokolovska.cz
přijme okamžitě na 2.…
|