|
Hlavní kuchař - kuchařka
|
40 000 Kč |
Trutnov |
TERGAST s.r.o.
|
02.10.2025
|
Nástup možný ihned.
|
|
Prodavač - prodavačka
|
26 000 Kč |
Dvůr Králové nad Labem |
Jaroslav Slavík
|
02.10.2025
|
Požadujeme:
- příjemné a profesionální vystupování
- praxi s prodejem masa a uzenin - výhodou
-…
|
|
Prodavač - prodavačka v řeznictví - brigáda
|
140 Kč/hod |
Dvůr Králové nad Labem |
Jaroslav Slavík
|
02.10.2025
|
Jedná se o občasnou výpomoc (hlavně za dovolené, nemoc, před svátky) formou brigády. Práce vhodná…
|
|
Kuchař - kuchařka
|
35 000 Kč |
Vrchlabí |
Pivovarská bašta s.r.o.
|
02.10.2025
|
Nástup možný ihned.
|
|
Expedient - expedientka
|
28 000 Kč |
Dolní Brusnice |
Zvičinské uzeniny a lahůdky s.r.o.
|
02.10.2025
|
Náplň práce:
- štítkování
- expedování masných výrobků a zboží dle objednávkových listů
- pracovní…
|
|
Pomocný kuchař - pomocná kuchařka
|
25 376 Kč |
Janské Lázně |
SKIRESORT GASTRO s.r.o.
|
02.10.2025
|
Pracoviště:
. v budove horní stanice kabinkové lanovky Cerná hora, na adrese Horská 266, Janské…
|
|
Číšník - servírka
|
25 000 Kč |
Špindlerův Mlýn |
Martin Hank
|
02.10.2025
|
Nabízíme: ubytování a strava zajištěna
Pracovní doba dle dohody.
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED.
|
|
Kuchař - kuchařka
|
30 000 Kč |
Špindlerův Mlýn |
Martin Hank
|
02.10.2025
|
Požadujeme: schopnost samostatné práce, zodpovědnost, časovou flexibilitu
Nabízíme: možnost…
|
|
Recepční
|
25 000 Kč |
Špindlerův Mlýn |
Martin Hank
|
02.10.2025
|
Požadujeme: komunikativnost, příjemné vystupování
Nabízíme: možnost ubytování
Pracovní doba dle…
|
|
Provozní
|
30 000 Kč |
Špindlerův Mlýn |
Martin Hank
|
02.10.2025
|
Pracovní doba dle dohody.
Nástup možný ihned.
Ubytování a strava zajištěna.
|
|
Číšník - servírka
|
25 000 Kč |
Špindlerův Mlýn |
Špindlerovka s.r.o.
|
02.10.2025
|
Požadujeme: komunikativnost
Nabízíme: ubytování a strava zajištěna
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED.
|
|
Kuchař - kuchařka
|
30 000 Kč |
Špindlerův Mlýn |
Špindlerovka s.r.o.
|
02.10.2025
|
Požadujeme: schopnost samostatné práce
Nabízíme: ubytování a strava zajištěna
Nástup možný ihned.
|