Nabídka práce ASISTENT/KA PRO ÚSTAV MECHATRONIKY A TECHNICKÉ INFORMATIKY - Liberec

S novou nabídkou volného pracovního místa ASISTENT/KA PRO ÚSTAV MECHATRONIKY A TECHNICKÉ INFORMATIKY v lokalitě Liberec přichází na pracovní trh ke dni 18.07.2024 firma - zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci (46747885). Výše nabídnuté mzdy za (20 hod/týdně) je 17 500 Kč hrubého. Výhodou volného místa je možnost práce na zkrácený úvazek. Výhodou pracovní nabídky je možnost práce s ubytováním.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
ASISTENT/KA PRO ÚSTAV MECHATRONIKY A TECHNICKÉ INFORMATIKY
Odvětví:
Školství
Profesní zařazení:
Asistenti na vysokých školách
Počet volných míst:
2
Úvazek:
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Počet hodin týdně:
20
Směnnost:
Pružná pracovní doba
Změněno dne:
18.07.2024
Mzda:
16 000 až 17 500 Kč
Nabízené benefity
Ubytování
Podnikové stravování
Dovolená navíc
Jiné výhody
Poznámka k nabídce práce:
Jaká bude Vaše náplň práce: pedagogická činnost, tzn. výuka v seminářích, cvičeních a laboratorních cvičeních předmětů všeobecného základu a specializace, přednášky a zkoušení na základě pověření děkanem včetně přípravy studijních textů, studijních opor, vedení bakalářských a výjimečně diplomových prací v oboru informačních technologií nebo mechatroniky, tvůrčí činnost, zejména řešení výzkumných a vývojových úkolů podle definovaných pokynů. Zapojení se do řešení projektů v pozici člena řešitelského týmu v oboru informačních technologií, mechatroniky nebo elektrotechniky, publikační činnost a sebevzdělávací aktivity.
Nástup: 01.09.2024, příp. dle dohody.
Požadujeme: ukončené magisterské vzdělání v oboru mechatronika nebo elektrotechnika anebo v oboru informačních technologií, zahájené doktorské studium v oboru technická kybernetika, informační technologie nebo elektrotechnika v době vypsání výběrového řízení, odborná a publikační činnost v oboru, pedagogické vzdělání, příp. pedagogická praxe výhodou, požadovaná úroveň českého jazyka na úrovni rodilého mluvčího, požadovaná úroveň anglického jazyka na úrovni B2 a vyšší, trestní, občanská a morální bezúhonnost, samostatnost, odpovědnost.
Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, dětský koutek, Multisport.
Informace k výběru vhodného uchazeče:
Výběrové řízení proběhne v prvním kole posouzením doručených listinných dokumentů a kvalifikačních předpokladů. V případě konání druhého kola, osobním pohovorem s vybranými uchazeči a uchazečkami. Předpokládaný termín jednání výběrové komise s uchazeči/kami je stanoven na 34 týden roku 2024. O výsledku budou všichni uchazeči a uchazečky informováni nejpozději do 30 dnů od ukončení výběrového řízení.
Výběrové řízení a bližší informace jsou od 15.7.2024 zveřejněny na úřední desce Technické univerzity v Liberci (viz: https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/)
Zaujaly Vás výše uvedené informace? Pokud ano, pošlete prosím níže požadované dokumenty na e-mailovou adresu: volnamista@tul.cz nebo na adresu Technické univerzity v Liberci.
K přihlášce do výběrového řízení musí být přiloženy tyto dokumenty:
strukturovaný životopis, stručná charakteristika dosavadní pedagogické, odborné, vědeckovýzkumné, příp. další tvůrčí činnosti, seznam výsledků tvůrčí činnosti, zejména publikovaných odborných prací s případnými ohlasy, příp. seznam uměleckých výsledků tvůrčí činnosti, opis dokladů o dosaženém vzdělání, příp. získání vědecké hodnosti nebo akademického titulu, pedagogickém vzdělání nebo pedagogické praxi, kopie dokladu o zapsání do probíhajícího doktorského studia, kopie osvědčení o jazykových kompetencích dle CERF pro anglický jazyk, kopie dokladů o odborné způsobilosti (např. členství v odborných komorách, spolcích, osvědčení, certifikáty)

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
VŠ Magisterské
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Angličtina (aktivní) min. B2 úroveň
Čeština (aktivní) úroveň rodilého mluvčího

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo není vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Ano, zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci uvádí jako jeden z benefitů tohoto volného pracovního místa možnost ubytování.

Ano, Technická univerzita v Liberci uvádí jako jeden z benefitů tohoto volného pracovního místa možnost práce na zkrácený úvazek.

Kontaktní údaje

Reference:
67073092
Zaměstnavatel:
Technická univerzita v Liberci (46747885)
Kde budete pracovat:
Technická univerzita v Liberci
Liberec , Studentská 1402
Kontaktní údaje:
E-mail: volnamista@tul.cz

Další zaměstnání podle lokality

Další volná místa podle oboru

Často poptávaná práce