Nabídka práce GENERÁLNÍ ŘEDITEL/KA - CEO - České Budějovice

S novou nabídkou volného pracovního místa GENERÁLNÍ ŘEDITEL/KA - CEO v lokalitě České Budějovice přichází na pracovní trh ke dni 03.05.2022 firma - zaměstnavatel SCB Foundry, a.s. (26114861). Výše nabídnuté mzdy je 70 000 Kč hrubého.

Popis nabídky práce

Pracovní pozice:
GENERÁLNÍ ŘEDITEL/KA - CEO
Odvětví:
Management
Profesní zařazení:
Nejvyšší představitelé středních společností a institucí
Úvazek:
Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Změněno dne:
03.05.2022
Mzda:
55 000 až 70 000 Kč
Poznámka k nabídce práce:
Generální ředitel je odpovědný za celkové řízení velké nebo střední organizace a naplňování cílů v souladu s definovanou strategií.
Pracovní činnosti: Stanovení a rozhodování o dlouhodobých strategických cílech organizace. Formulování vize, tvorba a implementace celkové strategie organizace. Dohled nad plánováním, koordinací a kontrolou všech procesů organizace. Komplexní dohled a zodpovědnost za chod a rozvoj organizace v souladu ke stanoveným strategickým cílům a vztahu k vlastníkům organizace. Schvalování finančních rozpočtů organizace a rozhodování o rozdělení hospodářského výsledku. Rozhodování o předkládaných návrzích portfolia výrobků a služeb. Rozhodování o předkládaných návrzích obchodní a marketingové strategie organizace. Rozvoj vztahů s klíčovými partnery. Rozhodování o realizaci investic, rozvojových aktivitách a nových projektů. Vytváření podmínek pro kontinuální zlepšování produktivity. Definování a rozvoj firemní kultury. Řízení, koordinace, motivace a kontrola výsledků práce vrcholového managementu. Reprezentování organizace u odborné i laické veřejnosti, v médiích, na jednáních se stálými obchodními partnery, potenciálními zákazníky, státními institucemi a dalšími subjekty.
Požadujeme: VŠ vzdělání ekonomického směru, předchozí praxe na vrcholové řídící pozici, perfektní znalost ukrajinského a ruského jazyka výhodou.

Požadavky na uchazeče o volné místo

Minimální dosažené vzdělání:
VŠ Magisterské
Dovednosti:
Speciální dovednosti nejsou požadovány pro nabízenou práci.
Jazykové znalosti:
Speciální jazykové znalosti nejsou pro toto volné místo vyžadovány.

Otázky a odpovědi k volnému pracovnímu místu:

Toto nabízené volné místo je vhodné pro cizince ze zemí mimo EU či občany Ukrajiny.

Kontaktní údaje

Reference:
66594159
Zaměstnavatel:
SCB Foundry, a.s. (26114861)
Kde budete pracovat:
SCB Foundry, a.s.
Kontaktní údaje:
E-mail: andrii.tertychko@scbfoundry.cz

Další nabídka práce podle lokality

Další volná pracovní místa podle oboru

Často poptávané nabídky práce